Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Betaling og levering

Vi tilbyr ulike betalingsmåter som gjør det enkelt og bekvemt å handle hos oss. Bare velg den som passer deg best, og gled deg til dine nye benuta-favoritter snart!

Betalingsmetoder

 • Betaling med kreditt- eller debetkort


  Vi aksepterer MasterCard, VISA og AMEX.


  Under bestillingsprosessen på benuta.no kan du betale fakturabeløpet med kredittkort eller debetkort. For betalingen trenger du kortnummeret ditt, kortets gyldighetsperiode og kortets verifikasjonsnummer. Kortbekreftelsesnummeret er en spesiell sikkerhetsfunksjon som brukes av kredittkortselskapene for å sikre at kreditt- eller debetkortet er fysisk til stede når bestillingen legges inn. For MasterCard og VISA finner du det tresifrede kontrollnummeret på baksiden av kortet. For AMEX står det firesifrede kontrollnummeret på forsiden av kortet.

  Betalingen din blir behandlet direkte. Etter at vi har mottatt betalingen, behandler vi bestillingen din og forbereder kjøpet for forsendelse.


  Bestillingen din vil bli levert umiddelbart, avhengig av tilgjengelighet.

  Levering

  For å sikre at pakken din kommer trygt og sikkert frem, samarbeider vi med anerkjente logistikkselskaper som DHL, DPD, GEL, GLS eller UPS. Fraktkostnadene avhenger av leveringsstedet ditt. Du kan finne ut hvor mye det koster før du fullfører bestillingen i kassen. Størrelsen og vekten på pakken(e) vil avgjøre hvilket fraktselskap som er best egnet til å levere bestillingen din. Vi informerer deg om dette i forsendelsesbekreftelsen.

  Merk: For svært store eller tunge varer som ikke kan sendes som pakke, gir vi en speditør i oppdrag å levere bestillingen din "fritt fortauskant". I dette tilfellet vil transportøren kontakte deg for å avtale en leveringsdato. "Fri fortauskant" betyr at varene kun lastes av lastebilen. Alle andre transportruter (f.eks. hjem til deg) avgjøres av fraktselskapets ansatte eller må avtales med fraktselskapet på forhånd. Dette kan medføre ekstra kostnader.

  Det er viktig for oss at du mottar varene du har bestilt så raskt som mulig. Derfor kan det hende at vi deler opp bestillingen din i flere leveranser. Vi informerer deg selvfølgelig på e-post så snart en pakke er på vei til deg.

  Mer informasjon om frakt og levering finner du under Hjelp og kontakt.

  Merk: Ved forsendelse til øyer kan det tilkomme en øytakst, noe som kan føre til ekstra kostnader. Du kan finne ut om dette gjelder for bestillingen din og hvor mye den faste prisen er før du fullfører bestillingen i kassen.