Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Segl og sertifikater

Kvalitet og rettferdighet hos benuta

Hos benuta legger vi stor vekt på moderne design og bærekraftig produksjon av høy kvalitet. At kvalitet og rettferdighet ligger oss på hjertet, gjenspeiles også i de mange sertifiserte produktene våre. I de følgende avsnittene gir vi deg en oversikt over de ulike seglene og sertifikatene våre. Hvis du har spørsmål, enten generelt eller om spesifikke produkter, hjelper vår kundeservice deg gjerne.

Kvalitetssigel

 • Øko-Tex Standard 100  International Association for Research and Testing in the Field of Textile Ecology (Oeko-Tex) er representert av nøytrale og uavhengige test- og forskningsinstitutter i over 60 land over hele verden. Med Oeko-Tex Standard har de et pålitelig segl basert på et uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstilprodukter. Mange av teppene i benutas nettbutikk, inkludert noen av barneteppene våre, er testet for skadelige stoffer i henhold til Oeko-Tex-kriteriene og er merket med dette seglet.

  Du finner mer informasjon på www.oeko-tex.com.

  Rettferdighetsstempel


  Care & Fair


  Siden 1994 har Care & Fair - Teppichhandel gegen Kinderarbeit e.V. engasjert seg for å hjelpe barna til teppevevere i Nepal, Pakistan og India og familiene deres. Dette inkluderer skolegang, helsehjelp og voksenopplæring. Samtidig samarbeider Care & Fair med eksporterende og importerende medlemmer fra over 24 land, som finansierer prosjektene med skattepenger og donasjoner. benuta er selvfølgelig en av dem.

  Les mer om organisasjonen på www.care-fair.org.