Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • vaskbare tepper
 • Vaskbare tepper

  230 Produkter

  230/230 resultater

  Praktisk og stilig: vaskbare tepper til alle rom

  Hvem har ikke opplevd det? Barna løper inn i huset med skitne sko etter å ha lekt i hagen, eller hunden setter seg på teppet med våte poter etter en lang tur i regnet - og så er det ødelagt! Med et teppe som kan vaskes, trenger du ikke å bekymre deg for det lenger. I butikken vår finner du mange design som du kan vaske i vaskemaskinen eller for hånd. Det gjør hverdagen enklere og gjør at du slipper å gå til renseriet. Ta en titt på produktdetaljene før du kjøper, og velg et teppe som passer deg og dine behov.

  Oppdag våre lettstelte tepper for områder som brukes mye, som stue, kjøkken, gang eller barneværelse, og vær sikker på at de er klare for et allsidig liv. Hvis favoritten din ikke passer perfekt, kan du returnere den kostnadsfritt til oss innen 60 dager. Oppdag vaskbare stuetepper og mange andre design online hos benuta!

  Hva vi elsker med vaskbare tepper

  Et vaskbart teppe fra benuta gir ikke bare komfort i hjemmet ditt, men gjør også livet ditt enklere. Det er robust og tåler en rekke utfordringer. Hvis noe går galt, kan enkelte flekker raskt vaskes bort for hånd. Og selv ved vanskelige flekker trenger du ikke å kvitte deg med den med en gang - hvis du tar godt vare på den, blir den en lojal og langvarig følgesvenn. Sjekk ut bloggen vår for gode tips om rengjøring av tepper og flekkfjerning.

  Hvis teppet ditt kan vaskes i maskin, kan du også legge det i vaskemaskinen. Dette er ideelt for allergikere, kjæledyrseiere og familier, ettersom støv, dyrehår og smuss enkelt kan fjernes i én vask. Men husk å sjekke vaskeanvisningen på etiketten.

  Kjekt å vite

  Vårt praktiske gulvtilbehør finnes i mange forskjellige materialer, størrelser, former og stiler. Derfor finner du garantert et teppe i sortimentet vårt som ikke bare er vaskbart, men som også passer perfekt til din interiørstil og dine ønsker. Vi forteller deg hvordan du finner den perfekte modellen for ditt hjem.

  Materialer, størrelse og form

  Er et lunt bomullsteppe ideelt for deg, eller er du mer til praktiske syntetiske fibre? Er du på utkikk etter et stort rektangulært teppe til spisestuen eller et lite rundt teppe til barnerommet? Nedenfor kan du finne ut hvilket materiale som passer deg og hvilke størrelser og former som er tilgjengelige.

  • Bomull: Mange av våre vaskbare tepper er laget av naturfiberen bomull. Den absorberer smuss og fuktighet på en naturlig måte og er derfor spesielt lett å rengjøre. I tillegg er materialet superkoselig, og derfor passer bomullstepper inn i nesten alle rom.

  • Kunstfiber: Noen av kunstfiberkolleksjonene våre kan også vaskes. For eksempel tåler lettstelte tepper av polyester og polypropylen godt å bli våte. Våre innendørs- og utendørstepper er også spesielt praktiske. De kan ikke vaskes i vaskemaskinen, men de er svært enkle å rengjøre. Noen av dem er også vaskbare. Dette gjør dem ideelle for rom som brukes mye, for eksempel gangen eller uteområdet.

  • Flere størrelser og former: Enten de er rektangulære eller runde, store eller små - vi har størrelser fra 90 x 60 cm til 300 x 400 cm. Hvis du ikke klarer å bestemme deg, kan guiden for teppestørrelser hjelpe deg. Vær imidlertid oppmerksom på at et veldig stort teppe kanskje ikke får plass i alle kommersielle vaskemaskiner. Enkelte flekker kan imidlertid alltid fjernes med en rask håndvask.

  Tepper for enhver bolig og interiørstil

  Du trenger ikke å se på møblene dine for å se at de er slitesterke. Hos benuta finner du vaskbare tepper i populære stilarter som vintage, berber, skandi eller boho. De er perfekte til stuen og soverommet, men også til badet og gangen. Hvis du liker det mykt og lunt, men likevel ikke vil se på teppet hver gang du tar deg en matbit eller et glass rødvin, er vår Cloudy-kolleksjon med høy luv noe for deg. Våre vaskbare barnetepper i søte design sørger for at du har det gøy på barnerommet. Så slipper du å bekymre deg når de små leker på gulvet og søler noe.

  For øvrig: Hvis du er ute etter et spesielt robust og vaskbart kjøkkenteppe, kan du velge våre Inn- og utendørstepper tepper. Også her er det ingen grenser for hva du kan ønske deg, for de fås i dempede farger som beige, krem eller grått for et enkelt uttrykk, eller som blikkfang i moderne mønstre og livlige farger som blått, grønt, gult eller rødt.

  Kjøp vaskbare tepper på nett hos benuta

  Leter du etter et teppe som passer deg perfekt? Da vil du garantert finne ditt nye yndlingsteppe i butikken vår. I tillegg til vårt brede utvalg av design og størrelser, har vi vaskbare tepper for ethvert budsjett som du vil ha glede av lenge. Og hvis du ombestemmer deg, er det bare å returnere det nye teppet til oss innen 60 dager, helt kostnads- og stressfritt.