Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Summer Sale

opptil 70% rabatt*

962 Produkter

962/962 resultater

SALG: Kjøp teppe til en billig penge med opptil 70 % rabatt

På benuta får du mange tepper til unikt gunstige priser. Besparelsespotensialet sammenlignet med modeller av sammenlignbar kvalitet fra detaljhandelen eller andre nettbutikker er 50-70 %. Hvis du vil kjøpe et teppe billig, har du kommet til rett sted. Den største delen av sortimentet vårt er designet, produsert, transportert og sendt fra lageret vårt selv. Følgelig er det ingen ekstra kostnader for upraktiske transportruter, forhandlere eller dyr mellomlagring, slik at du kan slappe av og oppdage billige tepper hos oss og bestille dem uten fraktkostnader. Hvis du for eksempel er på jakt etter et vakkert teppe med høy luv som også er redusert i pris, finner du garantert det du leter etter. Hvis du også vil glede deg over eksklusive rabatter, er du velkommen til å registrere deg for vårt nyhetsbrev og motta de siste tilbudene regelmessig.

Teppesalg

Hvem elsker vel ikke å gjøre gode kjøp? I vårt eksklusive teppesalg tilbyr vi deg unike tepper på tilbud som er tilgjengelige for umiddelbar levering. Vårt store utvalg omfatter alle typer modeller og design: fra trendy vintagetepper til banebrytende utendørstepper. Begge typer tepper er spesielt etterspurt denne sesongen, og nå har de også kommet inn i vårt teppesalg. Hvis du har spesielle preferanser når det gjelder tekstur, kan du selvfølgelig også bruke våre mange filtermuligheter etter farge, materiale og mye mer for å begrense utvalget ditt. En ekte allrounder er for eksempel et lettstelt sisalteppe som tåler mye og egner seg spesielt godt i gangen eller spisestuen. Ettersom vi også nylig har tatt inn disse modellene i sortimentet vårt og produserer dem selv, er det vanskelig å finne et slikt teppe billigere andre steder.

Teppe Outlet

Er du spesielt ute etter elegante og prisgunstige design fra kjente merker? Eller vil du ha noe spesielt uten å måtte grave for dypt i lommene? Vi tilbyr også en rekke tepperester. Noen av dem er ekte skatter som ikke lenger er tilgjengelige andre steder, fordi det bare er vi som har noe igjen på lager. I teppeutsalget vårt finner du tepper av våre egne merker som dessverre ikke lenger produseres, men du kan også gjøre gode kjøp på kjente merker. I tillegg lønner det seg å besøke oss regelmessig, slik at du ikke går glipp av noen muligheter til å oppdage gunstige tepper