Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Tepper av høy kvalitet i eksklusivt design

benuta Finest står for tepper av høyeste kvalitet som du kan se og føle. Oppdag våre begrensede designkreasjoner - for en enestående boopplevelse som passer deg.

Kolleksjoner

159 Produkter

159/159 resultater

Eksklusive designtepper hos benuta Finest

Ønsker du et teppe som understreker din individuelle interiørstil ? Hos benuta Finest finner du unike kreasjoner fra våre designere - fra minimalistisk chic til ekstravagante stiler.

Kunstneriske stiler for kjennere

Hjemmet ditt bærer din personlige signatur og består av mange smykker som du selv har valgt. Et teppe av høy kvalitet er en viktig del av dette kunstverket og avrunder din individuelle stil.

Om du er inspirert av en bestemt interiørstil eller befinner deg i et eklektisk interiør våre allsidige Finest kolleksjoner tilbyr unike design som passer din smak. Inspirert av viktige kunststiler i vår tid har designerne våre skapt sine egne moderne kreasjoner. Blant dem finner du:

  • Elegante tepper i stil med Art déco

  • Grafiske konstruksjoner og geometriske former i Bauhaus-symmetri

  • Levende pop art-design og tegneseriepåvirkning

  • Relieftepper inspirert av topografiske og organiske strukturer

  • Op art-design som leker med perspektiv og visuell persepsjon

  • Statement-tepper i en ny retro-look

Høykvalitetsmaterialer i førsteklasses kvalitet

Hvert av våre materialer er nøye utvalgt for deg og lover førsteklasses kvalitet. Tencel og viskose overbeviser med sin spennende, glitrende glans.Den fineste ullen, inkludert den spesielt lette og myke New Zealand-ullen, gir varme og hygge til ethvert rom.

Håndtuftede, håndvevde, håndknyttede - alle våre produkter er laget med forseggjort håndverk. Det er slik hvert eneste benuta Finest teppe blir unikt med et umiskjennelig utseende. Noen tepper gir vi en spesiell finish for det lille ekstra, for eksempel med utskjæring av luv, som skaper spennende kontraster mellom kort og høy luv.

Samspillet mellom eksklusiv design, utvalgte materialer og høy håndverksmessig kvalitet gjør våre Finest tepper til verdifulle interiørartikler som du vil ha glede av lenge og som det er en glede å se på to ganger. 

Et teppe for mer luksus i hjemmet

benuta Finest Tepper elsker oppmerksomhet. Gi dem plass til å skinne, og de vil løfte ethvert rom med sin glamour og eleganse. Hvis du vil at ditt nye luksusteppe skal være et iøynefallende innslag i stuen, er våre maksimalistiske design det rette valget for deg. Fargerikt tilbehør avrunder det spennende uttrykket. Elegant letthet og en avslappet atmosfære på soverommet kan skapes med diskrete tepper i rolige kremfarger puterpledd og poufs setter koselige aksenter. 

Uansett hvilken stil du velger, kan du med våre eksklusive benuta Finest kolleksjoner få et unikt designteppe inn i hjemmet ditt som oppfyller dine høye krav og holder det det lover.