Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Tepper i 120x170 cm

Produkter

  / resultater

  Mellomstore tepper i 120x170 cm: Et personlig stiluttrykk for alle rom

  Leter du fortsatt etter den rette pyntegjenstanden for å gi rommet ditt mer personlighet? Eller ønsker du å pusse opp hjemmet ditt? Et teppe på 120x170 cm er den ideelle størrelsen for små og mellomstore rom og vil pynte opp overalt - i stuen, spisestuen, soverommet eller barnerommet. Bla gjennom vårt store utvalg av 120x170 cm-modeller i ulike farger, mønstre og stiler, og velg din favoritt blant våre mange små tepper, som våre flotte 80x150 cm-tepper og mer!


  benuta stilguide

  • Materiale: Med valg av materiale setter du aksenter i rommet ditt. Et fluffy raggeteppe gir dimensjon og hygge til stuen eller soverommet, mens et teppe på 120x170 cm i ull eller bomull utstråler naturlighet og skaper en rolig atmosfære. Andre naturfibre, som jute eller sisal, sørger også for velvære med sine jordfarger. Fargerike viskosetepper eller tepper i syntetiske fibre med stilige, trendy mønstre gir liv til rommet ditt. I nettbutikken til benuta finner du alle våre bomullstepper og mange andre flotte naturfiber- og kunstfibermodeller.

  • Farger og mønstre: Med farger og mønstre på gulvtilbehøret bringer du din individualitet inn i de fire veggene. Fargerike modeller i 120x170 cm setter en flott ramme rundt sofaen i stuen eller soveplassen - uten å virke påtrengende. Fargekoordinerte puter, pledd eller puffer setter prikken over i-en på interiørstilen. Du kan også skape en helt spesiell stemning med valg av teppemønster: Hvis du for eksempel ønsker rene linjer i Skandi-stil, er et stripete teppe det perfekte valget. Rull ut teppet på 120x170 cm i stuen, på soverommet eller i spisestuen og få ethvert rom til å skinne med bare noen få enkle grep!

  120x170 cm tepper for moro og komfort i barnerommet

  Våre 120x170 cm tepper er ideelle som lekematte for barna. Med vårt store utvalg av barnetepper i fargerike varianter som grønt, blått, gult eller rosa kan du skape et sted der de små kan leke og drømme. Hver modell er designet med sans for detaljer og tåler et livlig familieliv. Enten det er et skymotiv, et stjerneteppe eller et teppe med søte dyremotiver: Legg et teppe i størrelser som 120x170 cm på lekerommet, og du skaper en munter atmosfære med bare noen få grep. Denne størrelsen er ideell for små og mellomstore rom.


  Utendørstepper i 120x170 cm får uteområdene til å skinne

  Hos benuta finner du ikke bare et stort utvalg av trendy innendørs tepper, men også robuste modeller for utendørsbruk. Hvis du vil forskjønne balkongen, terrassen eller hagen og har begrenset med plass, er et uteteppe i 120x170 cm et godt valg. Modellen er verken for stor eller for liten. Med fargerike boho-stiler eller tepper med frynser kan du skape sommerstemning på uteplassen. Det er bare å legge 120x170 cm-modellen foran sofalandskapet og la solen skinne på magen i en koselig atmosfære. Hos benuta finner du et stort utvalg av tepper i 120x170 cm i mange forskjellige farger og stiler - fra trendy krem- og beigetoner til ekstravagante farger i grønt eller rødt.


  Kjøp tepper i 120x170 cm hos benuta


  Leter du fortsatt etter det perfekte teppet til hjemmet ditt? Uansett om det er stue, soverom, spisestue eller barnerom: Med et stilig teppe i 120x170 cm kan du sette flotte accenter og skape mer hygge på dine fire vegger. Vi tilbyr et utvalg av tepper for ethvert budsjett. Du kan også finne billige tepper i 120x170 cm på nettet. Fra Skandi- og boho-mønstre til geometriske mønstre og ensfargede modeller i farger eller kremfarger - hos benuta finner du din favoritt og får den raskt og enkelt levert på døren. God fornøyelse med surfing og shopping!