Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Tepper i 160x230 cm

Produkter

  / resultater

  Oppdag tepper i 160x230 cm i stort utvalg

  Velkommen til benuta, din nettbutikk for trendy tepper. Vårt allsidige utvalg av tepper i 160x230 cm og mange andre størrelser vil få ethvert interiørhjerte til å slå raskere - vi lover! Redesign hjemmet ditt, gi det et nytt uttrykk eller sett spennende accenter. Et teppe i 160x230 cm egner seg spesielt godt til store rom som stue eller spisestue. Men også på barnerommet kan barna leke og boltre seg. Et utendørsteppe i 160x230 cm egner seg også ypperlig ute på terrassen eller i hagen.

  Ta en titt på sortimentet vårt på nettet nå, og la deg inspirere av våre flotte mellomstore og store tepper som tepper 250x350 cm og mer!

  Forelsk deg i våre bestselgere

  Hos benuta finner du et stort utvalg av tepper i 160x230 cm i mange forskjellige farger, flotte stiler og med et kjærlig design. Det skal finnes noe for enhver smak og ethvert rom - det lover vi! Spesielt våre bestselgende modeller er sanne allroundtalenter og kan enkelt og stilfullt kombineres med enhver interiørstil. Prøv selv og oppdag det på nettet:

  • Beige tepper i 160x230 cm: Beige- og kremfarger er fortsatt på moten - og det med rette! Du kan enkelt kombinere dem med hverandre. Enten det er et beige 160x230 cm teppe i Skandi-looken i stuen eller som nøytralt tilbehør i den fargerike gangen eller på soverommet - disse teppene er ekte allroundere.

  • Hvite tepper i 160x230 cm: Hvite modeller passer også til de mest forskjellige innredningsstiler. Liker du den monokrome stilen, eller foretrekker du minimalistiske og naturlige stilelementer? Da er et hvitt teppe i 160x230 cm et flott tilskudd til dine fire vegger. En hvit modell vil også gi mer sjarm til den populære industrielle stilen på rommet ditt.

  • Grå tepper i 160x230 cm: Gråtoner er den perfekte blandingen av lyse og mørke nyanser. Fra boho-stil til industrielt utseende - de skaper en koselig atmosfære innenfor dine fire vegger. Velg ditt favorittteppe i 160x230 cm i grått hos benuta og få mer stil inn i hjemmet ditt!

  • Lettstelte ulltepper i 160x230 cm: Materialet ull kjennetegnes av at det er lettstelt og robust. Det er også en naturfiber som er et mer bærekraftig alternativ til modeller laget av syntetiske fibre. Oppdag ulltepper i 160x230 cm i flotte farger som blått, grønt eller brunt på nettet og få naturlig sjarm inn i dine fire vegger!

  benuta Pop: Finn billige tepper i 160x230 cm på nettet

  Hos benuta Pop finner du attraktive tilbud og flotte tepper i det lavere prissegmentet. Her finner du modeller som er trendy og som alltid vil se stilige ut i hjemmet ditt - det lover vi! Hold utkikk etter gulvtilbehør merket "benuta Pop" og bla gjennom rimelige tepper i 160x230 cm og mange andre størrelser. Enten det er til stuen, gangen eller kjøkkenet - her finner du iøynefallende og interessante tepper i 160x230 cm som er billige, stilige og trendy.


  benutas stilguide for tepper i 160x230 cm

  Det perfekte teppet til stuen

  Et teppe i stuen er mer enn bare et gulvtilbehør. Det er et statement og et uttrykk for din personlighet. Hvilken farge eller hvilket mønster som passer deg best, avhenger av interiørstilen din. Hvis du liker det ekstravagante, er et fargerikt teppe i 160x230 cm et godt valg, men en modell med mønster kan også gjøre seg godt på de fire veggene. Et teppe i 160x230 cm i beige eller andre lyse nyanser passer godt i en minimalistisk eller skandinavisk stil. Uansett hvilken stil du velger, finner du den på nett hos benuta:

  • Et bredt utvalg av stilarter - fra klassisk-tradisjonelt til lekent boho-look og moderne design.

  • Lettstelte og slitesterke materialer for et hverdagslig familieliv med eller uten kjæledyr. Mange av bomullsteppene våre kan for eksempel vaskes.

  • Ulike luvlengder for komfort og følelse. Lek med teppets tekstur for å gi rommet en ekstra dimensjon. Et teppe med kort luv i 160x230 cm er derimot ekstra lett å vedlikeholde og rengjøre sammenlignet med et lurvet teppe.

  Velg fargerike og robuste tepper for barn

  Barnetepper skal stimulere barnas fantasi, innby til lek og samtidig være robuste og slitesterke. For å gi de små nok plass til å boltre seg og utforske verden, anbefaler vi et stort barneteppe i størrelsen 160x230 cm. Hos oss får du dem i mange søte design, og de er dessuten produsert i høy kvalitet.


  Kjøp tepper i 160x230 cm hos benuta

  Uansett om det er et lite eller stort rom - hos benuta finner du det rette gulvtilbehøret til ethvert område. Velg mellom ulike størrelser, for eksempel tepper i 160x230 cm, og gi hjemmet ditt et stilfullt preg - enten det er som kortluvede tepper, raggete varianter eller raggete flokati. Vi tilbyr flotte design, stilige farger og mønstre som ligger i tiden. I alle prisklasser. Er du på utkikk etter et billig teppe i 160x230 cm, finner du garantert noe som passer hos benuta Pop. Oppdag disse og mange andre kolleksjoner på nettet og velg din favoritt. I tillegg til rask levering kan du se frem til en utvidet returrett på 60 dager hvis du ikke liker teppet i 160x230 cm.