Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Tepper i 250x350 cm

Produkter

  / resultater

  Tepper i 250x350 cm: Perfekt tilbehør til store rom

  For å fremheve sjarmen i et stort rom på best mulig måte bør du bruke et teppe i størrelser som 250x350 cm som gulvtilbehør. Avhengig av hvilken farge og design du velger, vil teppet understreke interiørstilen din eller skape en spennende kontrast - her er det ingen grenser for utformingen! Stuen er som regel hjertet av dine fire vegger og ofte det største rommet. Utnytt plassen og tilfør din egen personlighet med et 250x350 cm teppe!


  Derfor elsker vi 250x350 cm tepper

  • I tillegg til å være funksjonelle, har tepper på 250x350 cm, i likhet med andre store størrelser som tepper på 300x400 cm eller mellomstore tepper på 160x230 cm, en imponerende fremtoning og tilfører rommet sjarm.

  • Enten det er et bomullsteppe, laget av robuste syntetiske fibre eller naturmaterialer som jute og sisal - du finner våre 250x350 cm tepper i mange flotte design.

  • Designene på teppene er mangfoldige. Fra trendy krem- og beigetoner til lekne frynser og boho-tepper til klassiske orientalske tepper - hos benuta finner du et stort utvalg av stilarter i 250x350 cm på nettet.

  • Tepper i 250x350 cm i ekstravagante farger og mønstre er flotte statement pieces som understreker interiørstilen din.

  Handle store tepper i 250x350 cm etter stilart

  Klassisk design

  Et mesterverk av håndverk: Nepal-tepper og andre orientalske modeller imponerer med sin detaljrikdom og historiske betydning. Et slikt klassisk gulvtilbehør kan kombineres på mange måter: enten det er med tradisjonelle møbler eller i et moderne interiør - et Nepal-teppe tar seg alltid godt ut! Legg et stort Nepal-teppe i størrelsen 250x350 cm under sofagruppen i stuen eller på spisebordet, og skap en ny atmosfære med bare noen få grep. Du kan få det i mange forskjellige farger som rødt, blått, gult eller grønt. Takket være den spesielle veveteknikken og de detaljerte mønstrene er 250x350 cm-teppene et høydepunkt i enhver stue.


  Moderne uttrykk

  I tillegg til klassisk design kan du også kjøpe 250x350 cm tepper i moderne design. Med et teppe i 250x350 cm kan du for eksempel forskjønne stuen eller spisestuen og tilføre atmosfæren et friskt pust. Det store teppet skaper en innbydende atmosfære og binder sammen for eksempel et sofalandskap eller en spiseplass. Avhengig av hvilken farge du velger, kan du skape et rom med ulike dimensjoner og kontraster. Spesielt i åpne planløsninger er et teppe på 250x350 cm et godt alternativ for å dele opp rommet visuelt. Prøv det og se deg rundt i nettbutikken vår.


  Kjøp tepper i 250x350 cm hos benuta

  Ønsker du å ommøblere rommet ditt eller dele opp en åpen planløsning visuelt? Da er et teppe i 250x350 cm et godt alternativ! Oppdag et stort utvalg av farger, uttrykk og mønstre på nettet, og velg et teppe som passer perfekt til deg, din interiørstil og dine behov. Vi leverer alle modeller raskt og enkelt hjem til deg. Hvis du ikke liker 250x350 cm-teppet ditt, har du 60 dager på deg til å returnere det til oss med vår utvidede returrett.