Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Tepper og tilbehør i harmoni med naturen

Fra naturlige materialer som ull og jute til resirkulerte syntetiske fibre: Hos benuta Pure finner du tepper og tilbehør av høy kvalitet som er designet for å vare. For en mer bevisst innredning og et hjem som matcher dine verdier.

537 Produkter

537/537 resultater

Bevisst innredning - bevisst livsstil: benuta Pure

Alltid på nett, alltid tilgjengelig og alltid på farten - i vår fartsfylte tid er hjemmet vårt et fristed som gir oss ro og avkobling. Desto viktigere er det at vi innreder dette stedet med omtanke og bevissthet - med kuraterte tepper og tilbehør fra benuta Pure. Vår design handler om å roe ned, gå tilbake til det vesentlige og hente styrke fra det autentiske. Derfor bruker vi materialer av høy kvalitet som kommer fra naturlige eller resirkulerte ressurser. Våre tidløse basisprodukter er designet for at du skal ha glede av dem i lang tid - fordi en bevisst livsstil også innebærer bevisst innredning.

Ta naturen med hjem med et teppe

Vi bruker slitesterke og fornybare råvarer som ull, sisal eller jute til våre naturfibertepper. Uansett hvilken størrelse, farge eller form du er ute etter - hos benuta Pure finner du enkelt det perfekte naturteppet til ditt hjem. Du finner mer informasjon om materialene våre på vår materialside.

Verdifulle naturressurser: Tepper laget av ull

Takket være sine naturlige egenskaper er ullfiber et utmerket utgangspunkt for tepper - både fargede og naturlige. Våre ufargede ulltepper er spesielt verdifulle for miljøet: De er ikke farget og sparer dermed vann og kjemikalier i produksjonen. Uansett om de er høyluvede, flatvevde eller ufargede - våre ulltepper er uunnværlige i ethvert hjem.

Flere gode egenskaper ved ulltepper:

  • fuktighetsregulerende

  • varmeisolerende

  • støydempende

  • motstandsdyktig mot smuss

  • antistatisk og støvbindende

Robuste klassikere: tepper av sisal og jute

Tepper av jute og sisal er laget av naturlige og fornybare råvarer. De har et tidløst utseende og en slitesterk struktur som gjør dem til det perfekte basisteppet i ethvert hjem, og de smelter uanstrengt inn i nesten ethvert interiør.

Tepper laget av resirkulerte materialer

Hos benuta Pure designer vi produkter som forvandler hjemmet ditt til et sted der du føler deg vel. Når vi gjør det, har vi alltid vårt alles hjem i tankene: jorden vår. Med design laget av resirkulert polyester, som er 100 % avledet fra gamle PET-flasker, gir vi nytt liv til gammel plast og forhindrer at den havner i havet. I produksjonsprosessen reduserer vi også bruken av vann, energi og petroleum, og tar dermed et viktig skritt mot en mer bærekraftig fremtid. For dette vant vi til og med Green Product Award 2022 med teppet Kiah.

Mange av våre resirkulerte design er sertifiserte. Klikk her for å finne ut mer om kvalitetsstemplene våre. Du kan se hvilket kvalitetsstempel din benuta Pure favoritt har i produktinformasjonen.

Vårt ansvar, dine favoritter

De fleste av teppene våre er håndlaget i land der teppeproduksjon har lange tradisjoner. Vi velger ut produksjonssteder etter strenge kriterier, for eksempel rettferdige arbeidsforhold, og samarbeider kun med partnere som deler de samme verdiene og prinsippene som oss. For aktivt å bekjempe barnearbeid i teppebransjen har vi vært partner i Care & Fair i mange år. Siden 2020 har vi også bygget en ny skole i Mowaiya i India. Du finner mer informasjon om benuta-skolen vår her.

Mindre er mer: ansvarlig frakt

For å holde det økologiske fotavtrykket vårt lavt og spare unødvendig emballasjeavfall sender vi mange av produktene våre i resirkulerbare esker og tilpasser størrelsen på emballasjen til størrelsen på teppet. På den måten unngår vi overdimensjonerte pakker og unødvendig avfall.

Bevisst innredning, ha glede av det lenger

Å bo og innrede med omtanke begynner med jakten på det perfekte teppet. Det er viktig for oss å hjelpe deg på best mulig måte. Derfor finner du mange råd om teppekjøp i vår benuta-butikk: fra riktig teppestørrelse til egenskapene til de enkelte materialene og hvordan du rengjør dem. Når du har funnet favoritten din og vil være sikker på at den virkelig passer inn i hjemmet ditt, kan du også bestille mange av teppene våre som vareprøver til hjemmet ditt.