Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • skandinaviske tepper
 • Skandinaviske tepper

  482 Produkter

  482/482 resultater

  Skandinaviske tepper: Redusert design for ethvert oppholdsrom

  Skandinaviske tepper skaper en hjemmekoselig og stilfull atmosfære. Med dette populære tilbehøret avrundes den skandinaviske boligstilen på en optimal måte. Redusert, stilrent og moderne - det er kjennetegnene på det trendy uttrykket som nå har funnet veien inn i mange hjem. Skandinaviske tepper er på moten fordi de fortryller med sitt enkle utseende og fyller alle rom med hygge.

  Teppe i skandinavisk design

  Tepper i skandinavisk stil overbeviser med sine diskrete farger og sitt naturlige uttrykk. Det er særlig tepper med geometriske mønstre, dyremotiver og sikksakkmønstre som kjennetegner den skandinaviske innredningsstilen. Kombiner dem med lyse tremøbler og tilbehør i friske nyanser - da vil det skandinaviske teppet ta seg ekstra godt ut. Det reduserte uttrykket skaper et ekte blikkfang som kan plasseres i ethvert oppholdsrom.

  Scandi-tepper er stilige og moderne. De er

  • er enkle å kombinere med enhver interiørstil og skaper en koselig atmosfære i ethvert rom

  • er tidløse og ser fortsatt stilige ut flere tiår senere

  • er allsidige! I tillegg til klassikerne i kremfarger, hvitt og beige finner du også skandinaviske tepper i svart, mørkegrått og mørkeblått

  Skandinaviske tepper til ethvert oppholdsrom

  Skandinaviske tepper finnes i mange ulike design og farger. Dermed kan tepper i skandinavisk stil plasseres i ethvert oppholdsrom og integreres optimalt i den eksisterende innredningen. Du vil se at et skandinavisk teppe formidler en hjemmekoselig atmosfære og en klar struktur. Du kan selvfølgelig velge mellom et stort utvalg.
  Finn ditt skandinaviske designteppe nå.