Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • teppe bla
 • Teppe blå

  248 Produkter

  248/248 resultater

  Teppe i blått: en subtil fargeklatt til hjemmet ditt

  Et blått teppe setter fargerike aksenter på samme måte som et fargerikt teppe, og takket være den naturlige fargen virker det spesielt ungdommelig og oppkvikkende. Siden designene er så forskjellige, spiller det som regel ingen rolle hvilken blåfarge du velger for å berike hjemmet ditt – et blått teppe har alltid en positiv, vennlig effekt og egner seg derfor til å realisere enhver boligidé. Maritim stil kan du for eksempel skape med blå badematter eller et teppe i lyseblått. Et blått teppe er også det ideelle tilbehøret til et arbeidsrom: Det sprer en avslappende atmosfære som fremmer konsentrasjon og skaper en hyggelig arbeidsatmosfære.

  Disse og mange flere tepper i ensfargede farger finner du i nettbutikken vår. Bla gjennom det store sortimentet vårt nå og la deg inspirere. God fornøyelse!

  Den riktige måten å kombinere blå tepper på

  Hvis teppet er blått, kan det kombineres med møbler og tilbehør i ulike farger. Du kan la kreativiteten få fritt spillerom og til og med koordinere ulike nyanser av blått. En forfriskende kontrast skapes når du sammenstiller mørkblå lys hvit. Akkurat som et gult teppe passer et blått teppe også godt sammen med kjølige gråtoner, noe som skaper en avslappet atmosfære. En spesiell attraksjon er våre eksepsjonelt vakre klassiske tepper i blått, som de blå persiske teppene og Gabbeh-teppene. Spesielt når det gjelder tepper i klassisk vintage-stil, fremstår blå ofte som den ideelle fargen som du ikke kan gå galt i byen med.

  benuta stylingtips for blå tepper


  Blått er en flott farge, den er mindre nøytral enn beige eller kremfarget, men samtidig ikke for fargesterk. Det perfekte valget for alle som ønsker et spennende uttrykk de ikke kan få nok av. Velg ditt blå favorittteppe i nettbutikken til benuta, og sett scenen med noen få enkle grep:

  • I stuen: Her anbefaler vi et koselig, mykt teppe i blått med høy luv, for eksempel modellene DAVE eller WHISPER. De utstråler en koselig stemning innenfor dine fire vegger og får deg og dine gjester til å gå på lufta. De blå nyansene er spesielt fine sammen med en sofa i grått eller kremfarget.

  • På soverommet: Et blått teppe med dyp luv er også et godt valg på soverommet for en koselig og myk start på dagen. Du kan også bruke runde modeller med kort luv eller løpere som nattbordtepper. I vintagedesign eller med geometriske mønstre tilfører de stil og eleganse til soverommet.

  • I gangen: Gjør inngangspartiet mer innbydende med en blå løper i vintagelook eller en flott ensfarget variant. Den blå fargen har en vennlig effekt og gir liv til gangen. Her vil du elske å komme hjem.

  • Til uteområdet: Enten det er på balkongen, terrassen eller i hagen - et blått utendørsteppe gjør seg alltid godt i uteområdet. Den blå fargen minner om havet og gir en følelse av lykke i hjemmet.

  Stort utvalg av billige blå tepper på nettet

  Et stort utvalg av blå tepper er tilgjengelig online hos benuta. Du har muligheten til å velge mellom en lang rekke fargenyanser som lyseblå, marineblå, mørkeblå og mange flere. Hvilken blånyanse du velger til teppet ditt, avhenger først og fremst av hvordan det skal brukes i hjemmet ditt og hvilket annet tilbehør det skal kombineres med. I tillegg kan du selvfølgelig velge mellom ulike størrelser, materialer, former og produksjonsmåter og bestemme hvilket blått gulvtilbehør som tiltaler deg mest, avhengig av smak og bruksområde for det blå teppet. Blå barnetepper er spesielt populære, og gir alle barnerom en maritim atmosfære.