Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • tepper petrol
 • Tepper petrol

  32 Produkter

  32/32 resultater

  Petroltepper gir hjemmet ditt karakter

  Et hjem er mye mer enn bare fire vegger - det er en personlig oase av velvære. Ønsker du å gjøre hjemmet ditt mer sofistikert? Da kan du skape en moderne atmosfære full av eleganse og styrke med et petrol-teppe. Petrol er en rik blåfarge med en grønn nyanse som tilfører hjemmet ditt ro og harmoni og gir det en unik karakter.

  I vårt utvalg av petrolfargede tepper finnes det noe for enhver smak, fra dristige, fyldige toner til myke nyanser. Bla gjennom nettbutikken vår nå og oppdag disse og mange flere ensfargede tepper.

  Variert utvalg av petrolfargede tepper for enhver stil

  Enten du har en moderne, klassisk, minimalistisk eller ekstravagant interiørstil - petrolfargede tepper fremhever alle rom og passer perfekt inn i ulike interiørstiler. Gå på oppdagelsesferd på nettet:

  • Runde tepper i petrol: Et rundt teppe gjør rommet mykere. Du kan kjøpe våre runde tepper i petrol i forskjellige størrelser og luvhøyder.

  • Vintagetepper i petrol: Hvis du liker den brukte looken, har vi et stort utvalg av vintagetepper i petrol. Med dem kan du tilføre enda mer sjarm til de fire veggene dine.

  • Petrol tepper med kort luv: Disse teppene er enkle å rengjøre og robuste - perfekt for livlige områder som stuen eller gangen.

  • Petrolfargede utendørstepper: Nyt den friske luften i en vakker atmosfære. Våre petrolfargede utendørstepper er laget for utendørs bruk og er værbestandige.

  Kjøp petrolfargede tepper hos benuta

  Hos benuta finner du et stort utvalg av tepper i petrol - enten de er runde, som løpere eller rektangulære. Bla gjennom sortimentet vårt på nettet nå og la deg inspirere av moderne stilarter. For å gjøre shoppingen dobbelt så morsom tilbyr vi rask levering og utvidet returrett. Så du har god tid hvis du ikke liker petrolteppet ditt.Gi hjemmet ditt det særpreget det fortjener - med et petrolteppe!