Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • tilbehor til hjemmet>
 • badematter
 • Badematter og badetepper

  58 Produkter

  58/58 resultater

  Badematter og badetepper for mer komfort

  På benuta har vi et stort utvalg av badematter av høy kvalitet for enhver smak. Badet er et av de viktigste rommene i dag: Ingen bolig ville være komplett uten det. De siste årene har det blitt enda viktigere, og mange husbyggere investerer nå spesielt i et stort og velutstyrt bad. Men til tross for den store betydningen baderommet - og kroppspleie, velvære og avslapning generelt - har det ofte et kaldt og lite innbydende utseende på grunn av glatte fliser og sanitærinnredning, slik at det å tilbringe tid der ofte ikke gir den avslapningen man ønsker. Uten å måtte gjøre om hele baderommet, kan denne effekten ofte lett motvirkes med noen få triks i baderomsinnredningen. Det viktigste elementet her er alle tekstilmaterialer som håndklær, gardiner eller et fint baderomsteppe, da de med sin myke overflate myker opp den kalde effekten av keramikk og stein: Mange badematter med gummibakside er sklisikre og gir dermed ekstra sikkerhet på badet. Et godt baderomsmatte absorberer også fuktighet uten problemer og sørger dermed for et behageligere inneklima og et tørrere gulv. Kravene er de samme som til et godt kjøkkenteppe eller et robust utendørsteppe, men de skal også være behagelige og varme føttene som et koselig sengeteppe. Baderomstepper kombinerer ulike egenskaper og er dessuten som regel vaskbare og kan derfor enkelt rengjøres i vaskemaskinen hvis de blir skitne (se etikett).

  Individuell innredning med badematter

  For å yte rettferdighet til mange ulike stiler og smaker finnes det i dag badematter i ulike former, design og farger. I tillegg til runde tepper til stuen, soverommet eller spisestuen, kan du også velge mellom runde badematter. Dette gjelder selvfølgelig også for luvhøyden: De som liker det praktiske, vil velge en lettstelt badematte med kort luv, mens de som liker det luftige, vil være mest fornøyd med en badematte i stil med et teppe med høy luv. Felles for alle varianter er den robuste utførelsen og den spesielle egnetheten for fuktige rom, for ikke alle moderne tepper kan uten videre legges på badet. En badematte skiller seg fra andre tepper ved at den beholder sin opprinnelige form og farge selv når den kommer i kontakt med vann, og den verken mugner eller avgir dårlig lukt. Det er dessuten lofritt, egnet for gulvvarme, ofte sklisikkert og kan vaskes i maskin (følg bruksanvisningen eller etiketten). Disse egenskapene oppnås gjennom en spesiell produksjonsprosess og valg av robuste materialer som spesielle syntetiske fibre eller bomull. Moderne badematter gir badet en behagelig atmosfære og sørger for at baderomsoasen ikke mister sin sjarm.

  Et bredt utvalg av baderomsmatter

  Selv om de må oppfylle mange kvalitetskrav, er det ofte ikke vanskelig å finne gode tepper til badet;Badtepper eller Badmatter til en fornuftig pris; spesielt hvis du ønsker å kjøpe din baderomsmatte på nett .Hos benuta finner du et stort utvalg av Hjemmetilbehør, inkludert baderomstepper og badematter fra ulike merker i forskjellige prisklasser. Våre mange filtreringsmuligheter etter farge, materiale, form og mye mer. gjør det enkelt for deg å finne din foretrukne badematte og som vanlig hos benuta nyter du naturligvis godt av gunstige priser, korte leveringstider og gratis frakt - slik at du raskt og enkelt kan finne den badematten du ønsker og samtidig spare penger.

  Oppdag vårt utvalg av badetepper


  Gjør badet ditt til et velværeparadis med et badeteppe eller en badematte, og la deg inspirere av utvalget vårt! Hos benuta kan du bla gjennom et stort utvalg på nettet for å finne det som passer for deg. Enten det er grått, grønt, beige eller fargerikt - velg din favoritt blant mange forskjellige farger og mønstre. Spesielt badematter i beige eller grått er ekte allroundere og kan kombineres med enhver stil. Hvis du er ute etter fargerike varianter, kan du ta en titt på de stilige bademattene i grønt eller bademattene i turkis. Er du på utkikk etter et glatt, flatt baderomsmatte eller foretrekker du en fluffy modell? En badematte med høy luv gir deg en mer avslappet start på dagen. Den myke luven får deg til å føle at du går på skyer, og du får varme føtter selv om vinteren. Badetepper med kort luv er spesielt enkle å rengjøre. De er enkle å støvsuge og ser stilige ut.

  Badematter og baderomsmatter - Guide

  Hvilken badematte passer til mitt baderom?

  Når det gjelder materiale, er badematter og baderomsmatter av naturfiber, for eksempel et sisalteppe, spesielt godt egnet til badet ditt.Badematter av naturfiber gjør badet ditt ekstra koselig og skaper en innbydende atmosfære, men de absorberer også mye fuktighet og tørker derfor langsommere. Hvis du foretrekker en badematte av syntetiske fibre, anbefaler vi polyakryl, polypropylen eller polyamid. Fordelene med badematter av syntetiske fibre er særlig den robuste, rivefaste overflaten, sklisikkerheten og det faktum at badematter av syntetiske fibre er spesielt lette å rengjøre og tørker raskt. Vi anbefaler at du velger lyse farger på baderomsmatten, da dette får rommet til å virke større og ofte hyggeligere enn med en mørk badematte. Fargemessig bør bademattene eller -teppene orienteres mot fargene på de andre tekstilene på badet, for eksempel håndklær, men bør stå i kontrast til fargen på flisene.

  Hvordan vasker jeg bademattene riktig, og hvor ofte bør jeg vaske dem?

  For å sikre at din badematte eller din dusjmatte beholder sin glans og kvalitet, er det viktig at du tar vare på og vasker din badematte riktig. Slik rengjør du Rengjør teppe & Fjern flekker på teppe avhenger selvfølgelig av materialet og typen flekk, og du bør alltid sjekke etiketten på badeteppet og følge produsentens anvisninger. Badeteppets vasketemperatur ligger mellom 30 og 90 grader og avhenger av ulike faktorer i tillegg til materialet. En sklisikker badematte bør for eksempel vaskes ved lav temperatur. Bare på denne måten kan badematten beholde sin opprinnelige sjarm og hygge og fortsette å gi deg glede. Vi anbefaler at du støvsuger eller tørker av bademattene en til to ganger i uken og vasker dem separat fra annet tøy hver fjerde uke eller bytter dem ut hvis du har flere badematter. Ved spesielt vanskelige flekker anbefaler vi at du får teppene profesjonelt rengjort.

  Hva bør jeg se etter når jeg kjøper badematter og -tepper?

  Særlig bør teppet ha en sklisikker underside av lateks (pass på allergikere) eller gummi, slik at det ikke sklir på et flislagt gulv. For badematter og dusjmatter som ikke har noen underside, anbefales det å kjøpe en sklisikker matte for å forhindre ulykker. På grunn av den tunge bruken av materialet i fuktige og ofte varme rom, bør tepper på badet være av en spesiell kvalitet og ikke slites ut for raskt.

  Hva er fordelene med badematter og dusjtepper?

  Den viktigste fordelen med en badematte eller dusjmatte er at de holder føttene varme, og du slipper å stå på et kaldt flislagt gulv. Bare det gjør baderomsmatten til en perle som du ikke vil være foruten i fremtiden. Med et baderomsteppe kan du dessuten sette et individuelt preg på badet. Spesielt på grå og triste baderom kan en badematte eller en bade- eller dusjmatte gi badet et friskt pust og bidra til å skape en helt ny atmosfære. Tepper skiller seg ut på badet og er som regel iøynefallende. Det spiller ingen rolle om badematten er mønstret eller ensfarget, et moderne teppe gir liv til ethvert rom!

  Overbevis deg selv om fordelene med en badematte og oppdag det store utvalget av badetepper i vår nettbutikk for tepper.

  Kjøp badetepper og badematter hos benuta


  Velværeparadiset ditt er bare noen få klikk unna: Bla gjennom vårt store utvalg av baderomstepper, badematter og baderomsmatter i mange forskjellige størrelser, former, farger og stiler, og velg din favoritt! Et baderomsteppe i grått er alltid stilig og kan også kombineres med fargerike dekorasjoner eller fliser. Med myke baderomsmatter med høy luv får selv morgenfuglene en behagelig start på dagen.
  Har du fått smaken på det? Da tilbyr vi alltid rask og praktisk levering direkte hjem til deg. Med vår utvidede returrett har du 60 dager på deg til å returnere badeteppet eller badematten til oss hvis du ikke liker den.