Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • berbertepper
 • Berbertepper

  95 Produkter

  95/95 resultater

  Berbertepper: en symbiose av det klassiske og det stilrene

  Berbertepper er en del av en klassisk teppetype som opprinnelig ble designet i henhold til tradisjonelle knyteteknikker fra den nordafrikanske etniske gruppen Berber . Disse unike teppene av høy kvalitet ble håndlaget i Marokko, Tunisia og Algerie og er spesielt robuste og slitesterke takket være den særegne luvstrukturen. Tradisjonelle Berber-tepper og andre klassiske tepper som Nepal-tepper eller Kelim-tepper var derfor for det meste ulltepper, da de er behagelig varme og spesielt lette å rengjøre. I dag er den tette, myke luven imidlertid ikke bare laget av ull av høy kvalitet, men også av behagelige syntetiske fibre, som for eksempel i et Läufer-teppe.

  Moderne berbertepper

  Et moderne berberteppe er inspirert av sine nordafrikanske røtter og passer like godt i klassisk som i moderne interiør. Stilblandingen av tradisjonelle nomadetepper og moderne møbler er et spesielt blikkfang som vil inspirere deg i lang tid med sin tidløse skjønnhet.

  Berber-tepper er holdt relativt enkle i fargene; dyppet i jordnær beige og myke gråtoner formidler de en naturlig atmosfære og et helhetlig boligkonsept. Også Berberteppemønstrene er tidløst designet og prydet med de typiske diamantmønstrene for berbertepper . Både tepper med lang luv og tepper med kort luv egner seg til slike enkle designelementer og får dem til å komme til sin rett.

  Stripete berbertepper er også typiske og kombinerer ofte tradisjonelle ruter med subtile linjer.

  Slik fremhever du berberlooken på en stilfull måte

  Berbertepper er en klassisk stil og skaper en sjarmerende symbiose av tradisjonell design og et moderne uttrykk. Takket være de for det meste nøytrale fargene i beige eller kremfarget kan du kombinere dem med mange forskjellige innredningsstiler - enten som en spennende kontrast eller for å understreke det klassiske interiøret. Berberteppene våre er stilige i mange rom, for eksempel:

  • Soverom: Velg et berberteppe med høy luv for en myk start på dagen. Det behagelig myke materialet får deg til å føle at du går på skyer. Kombiner det med puter eller annet tilbehør i berberstil for å avrunde looken perfekt.

  • Stue: Også her er et møbel med høy luv perfekt for å skape den perfekte kosefaktoren. Beige eller kremfarget, rødt, blått eller svart: Det er ingen grenser for fargevalget i rommet. Alternativt kan du velge et berberteppe med kort luv for et rustikt uttrykk.

  • Gang: Et berberteppe skaper en vennlig og innbydende atmosfære i inngangspartiet. Du bør imidlertid passe på at du ikke går på modellen med sko, og at du slår den ut regelmessig.

  Kjøp berbertepper på nett hos benuta

  Oppdag tradisjonelle og moderne berbertepper samt mange flere Orientale tepper online hos benuta og dekorer gulvet ditt med fascinerende kunstverk i myke materialer! Du finner flotte tepper i mange ulike former, populære størrelser og stilige farger. Velg din favoritt nå, og få den raskt og enkelt levert hjem til deg. Hvis du ikke liker berberteppet likevel, er det ikke noe problem! Du kan ganske enkelt sende det tilbake til oss innen 60 dager uten å stille spørsmål.

  God fornøyelse med shopping og surfing!