Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • kelimtepper
 • Kelimtepper

  61 Produkter

  61/61 resultater

  Kelimteppe: tradisjon møter modernitet

  Kelimtepper er blant de klassiske eller orientalske teppene og er resultatet av århundrer med håndverk fra nomadefolk. De er blant de mest kjente og trolig mest populære orientalske flatvevene. Berbertepper og Gabbeh-tepper er tradisjonelle tepper som, i likhet med kelim, ble designet av nomadefolk. Kelimtepper stammer fra det som nå er Iran og Afghanistan, der de for det meste ble laget av kvinner ved hjelp av vevstoler. Akkurat som et sisalteppe kjennetegnes et tradisjoneltKelim-teppe av sin faste, flatvevde struktur, noe som gjør det spesielt robust og lett å rengjøre. Kelimtepper kunne derfor brukes til en rekke formål: De ble ikke bare brukt til utsmykning, for eksempel som veggtepper, men fant også ulike funksjonelle bruksområder som sitteunderlag, teltgardiner eller gulvbelegg. Kelimtepper Laget av saueull eller geitehår.

  Moderne kelimtepper

  ModerneKelimtepper er inspirert av tradisjonell veving og pryder fortsatt ethvert interiør med sine klassiske design. Disse er supplert med moderne elementer og utgjør dermed en spesielt imponerende del av det etniske uttrykket, som nyter stor popularitet, og hvis mangfold av mønstre og farger er like fantastisk som Kelim-teppene . Siden designet ofte er holdt i jordfarger, har kelimtepper en naturlig, beroligende aura og skaper dermed en harmonisk atmosfære. Dette moderne tilbehøret har også mange bruksmuligheter, for eksempel som teppeløper i gangen eller som kjøkkenløper.

  Slik styler du kelimtepper riktig

  Et kilim-teppe bringer den trendy etniske stilen inn i hjemmet ditt. Disse teppene, som ofte går i fargene rødt, brunt og oransje, gir varme og hygge til rommet ditt. Velg et kelimteppe i bomull til soverommet for å starte dagen på en myk og koselig måte. Gulvtekstiler med frynser er flotte i gangen - de gjør inngangspartiet vennlig og livlig. Og hva med en kremfarget kelim i stuen, for eksempel i et stort format på 300x400 cm? Det er ingen grenser for utformingen. Du kan leke med både farger, former og mønstre. Gå på oppdagelsesferd på nettet:

  • Lekne kelimtepper med frynser

  • Moderne tepper i beige, krem og brunt

  • Klassiske kelimtepper i rødt, oransje og gult

  • og mange flere flotte modeller!

  Et teppe gjør ethvert rom mer koselig!