Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • kjokkentepper
 • Kjøkkentepper og løpere

  498 Produkter

  498/498 resultater

  Kjøkkenløpere og kjøkkentepper for en koselig atmosfære

  Kjøkkenet har lenge blitt brukt til mye mer enn bare å tilberede mat og drikke. Det er et sted der man sitter sammen med familie og venner, drikker kaffe og snakker om dagens hendelser. Det krever en stor porsjon hygge! Mange kjøkken er imidlertid utstyrt med gulv som fremstår som veldig kule og lite hjemmekoselige. Det er som regel av praktiske årsaker, for her blir det ikke bare laget mat og sølt, men også sølt av og til. I tillegg hender det at man mister redskaper foran kjøkkenbenken eller ved spisebordet, noe som kan gi varige riper og skrammer. Selv om et kjøkkengulv skal tåle mye, trenger du ikke å unnvære hygge og en beskyttende overflate når du lager mat. Dekorative og robuste kjøkkentepper og kjøkkenløpere er derfor svært populære: De er funksjonelle og skaper en hjemmekoselig atmosfære med ulike former, for eksempel som et rundt teppe, og med sterke farger. På samme måte som et baderomsteppe er tilpasset forholdene på badet, tåler et kjøkkenteppe de store påkjenningene på et kjøkken.

  Kjøkkentepper som kan vaskes er spesielt praktiske i dette oppholdsrommet. En vaskbar løper er også en livredder hvis noe går galt under matlagingen. Som alltid finner du disse og mange andre vaskbare tepper til kjøkken, balkong, barnerom & co. på nett hos benuta. God fornøyelse med å surfe og shoppe!

  Innred kjøkkenet ditt med stil

  Det store utvalget av kjøkkentepper i ulike former, farger og design gjør at det finnes en passende modell for alle. Teppeløpere kan for eksempel fint plasseres foran kjøkkenbenken og beskytte ømfintlige gulv mot smuss og riper. Syntetiske tepper egner seg spesielt godt til dette formålet, da de er svært motstandsdyktige og lett kan vaskes av når de er skitne. Et sisalteppe eller kjøkkenteppe av jute er også veldig lett å rengjøre og er et fint alternativ til syntetiske fibre. Når du først har funnet riktig størrelse og form, er det også lett å finne riktig design. Vaskbare kjøkkentepper finnes i mange flotte farger og mønstre. Enten det er grønt, rødt eller grått - det finnes et teppe for enhver smak og ethvert fargekonsept. Med moteriktige motiver, tematisk matchende design eller som vintage-variant passer kjøkkentepper til enhver interiør- og innredningsstil. Selv små kjøkken kan innredes kreativt med en kjøkkenløper. Velg en moderne kjøkkenløper i Skandi-stil eller minimalistisk look og få trendy design inn i hjemmet. Mønstrene skaper en rolig og stilig atmosfære på kjøkkenet. Du kan også kombinere fargerike kjøkkentepper: Kjøkkentepper i grønt, rødt eller blått ser spesielt godt ut sammen med rustikke møbler og med kremfarger eller mørkt treverk.

  benuta stylingtips

  • Kjøkkentepper er ikke bare praktisk tilbehør, men også stilige ambassadører for din personlighet. Lek med farger og mønstre og forvandle kjøkkenet til et paradis for velvære.

  • Moderne look: En monokrom kjøkkenløper i svart eller svart-hvitt gir en livlig aksent til et minimalistisk kjøkken. Den markante kontrasten gir rommet ditt et spesielt preg.

  • Naturlige stiler: Myke beigetoner, sarte jordfarger eller lysegrått - et teppe i denne fargeskalaen gir ro og stillhet til de fire veggene. Grå kjøkkentepper harmonerer spesielt godt med den populære Scandi-stilen.

  • Retro- og vintagedesign: Mønstrede kjøkkenløpere eller modeller med orientalske trykk bringer retrovibber inn i hjemmet. Enten som en spennende kontrast til det moderne interiøret eller som et ekstra tilbehør til den klassiske stilen.

  • Fargerike trykk: Lek med sterke farger som rødt, grønt eller gult og skap mer glede i rommet med ditt nye kjøkkenteppe. Eller hva med modeller med våre populære "Salt & Pepper"-bokstaver som et smart gulvtilbehør?

  Robuste kjøkkentepper

  Til tross for det store utvalget av former og farger har alle kjøkkentepper én ting til felles: De er laget av ekstremt robuste syntetiske fibre eller sisalfibre. Disse egner seg svært godt til oppholdsrom som utsettes for mye slitasje, og dermed for eksempel også som utendørstepper på terrasser og balkonger. Den flate, vevde overflatestrukturen gjør dem ekstra motstandsdyktige, samtidig som de er behagelige å gå på. Kjøkkentepper som kan vaskes, holder lenge, siden du bare kan putte dem i vaskemaskinen. Les nøye gjennom vaskeanvisningen på etiketten.


  Rengjøring og vedlikehold av kjøkkenløpere


  For å sikre at kjøkkenløperen beholder sin opprinnelige sjarm og farge i lang tid, er det svært viktig å ta vare på og rengjøre kjøkkenteppet på riktig måte. Spesielt på kjøkkenet er det fort gjort å få en fettflekk eller vinflekk på teppet. I teppeguiden vår gir vi deg verdifull informasjon og tips om de viktigste temaene innen teppepleie, tepperensing og alle viktige temaer knyttet til tepper og møbler: rengjøring av tepper og flekkfjerning.

  Kjøp kjøkkentepper og kjøkkenløpere online hos benuta

  Har du fått smaken på kjøkkentepper? Med vårt fargerike utvalg av moderne og klassiske design finner du garantert et kjøkkenteppe eller en kjøkkenløper som passer. Gå på oppdagelsesferd på nettet og finn robuste, lettstelte og vaskbare kjøkkentepper til hjemmet ditt. Enten det er som moderne kjøkkenløper, i vintage-look eller i trendy Skandi-stil - hos benuta finner du mange forskjellige mønstre, farger og teppestørrelser. God fornøyelse med surfingen!