Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • loper
 • Løper / teppeløper

  535 Produkter

  535/535 resultater

  Løpere og teppeløpere for smale oppholdsrom

  Løpere og teppeløpere er ekte blikkfang. Takket være sin smale, langstrakte form er de svært funksjonelle og pynter opp på nesten alle steder i huset. I områder der mange mennesker ferdes, for eksempel i gangen, skaper en løper varme overganger som gjør det mye mer behagelig å gå på harde tre- eller flisgulv. I tillegg forhindrer teppeløpere at smuss blir med inn i andre oppholdsrom. Gangtepper, enten det er i form av et teppe med høy luv eller en løper, har en spesielt innbydende og vennlig effekt. Med et vakkert teppe kan man realisere kreative boligideer som garantert fanger blikket og gir besøkende et positivt førsteinntrykk. Det fine er at løpere og teppeløpere skaper en følelse av hygge og varme med en gang du kommer inn i hjemmet - de innbyr virkelig til å føle seg vel. Hos benuta finner du teppet du liker. I nettbutikken vår finner du ikke bare et stort utvalg av materialer, men også et stort utvalg av ulike størrelser, slik at du kan finne en teppeløper som passer til alle dine individuelle behov. Enten det er en løper i grått, svart-hvitt, beige eller i trendy farger: surf på nettet og finn din nye favoritt!

  Gi hjemmet ditt stil

  Løpere eller teppeløpere er interiørets hemmelige helter. Med sin lange form passer de perfekt inn i trange rom. De skaper en innbydende atmosfære og lover mer hygge innenfor hjemmets fire vegger:

  • Gang: I små og lange ganger er løpere og teppeløpere ideelle. De tilfører varme, komfort og et snev av stil til inngangspartiet. Siden gangen er det første gjestene dine ser, kan du oppgradere dette området med noen få enkle grep, for eksempel med en moderne løper eller et sisalteppe. For en monokrom look er en svart-hvit løper ideell. Den er et ekte statement piece og gir en interessant kontrast.

  • Kjøkken: Løpere og teppeløpere er også praktiske hjelpere på kjøkkenet. De ser stilige ut og beskytter føttene mot det kalde gulvet. I tillegg kan en løper på kjøkkenet fange opp mindre smuss. Det er best å velge en vaskbar teppeløper til dette området. Hos benuta finner du et stort utvalg av vaskbare tepper.

  • Soverom: Har du noen gang tenkt på å bruke en løper som sengeteppe? Det fremhever rommet, skaper en koselig atmosfære og gjør at du (og føttene dine) kan starte dagen avslappet og komfortabelt. Alle våre soveromstepper og sengetepper imponerer med stil og kvalitet.

  Finn teppeløpere til ethvert oppholdsrom

  Gangløpere er spesialtilpasset til ulike oppholdsrom, og finnes også i ulike materialer. Som utendørsteppe av høy kvalitet egner robuste syntetiske fibre som er lette å vedlikeholde seg på, seg godt til utendørsarealer som for eksempel en langstrakt balkong. Men også naturmaterialer egner seg utmerket til teppeløpere. Sisaltepper som løpere er svært populære takket være deres tidløse, elegante design. På grunn av den flatvevde strukturen er de ekstra robuste og passer derfor spesielt godt i gangen eller spisestuen. Et koselig ullteppe, for eksempel et berberteppe, kan med sin myke struktur utmerket plasseres på soverommet eller i stuen. På denne måten skaper et teppe på soverommet eller i stuen en koselig base og en hjemmekoselig atmosfære.


  Plassert som kjøkkenløpere rett foran kjøkkenbenken holder de føttene varme selv når du lager mat og er uunnværlige når du står lenge. Også her imponerer teppeløpere ikke bare med sin fasjonable design, men også med sine robuste egenskaper og evne til å beskytte kjøkkengulvet mot riper og smuss. Tepper med høy luv er en spesielt koselig variant av moderne teppeløpere: Den lurvete luven fås i et bredt spekter av sterke farger og passer dermed til enhver stil. Ditt nye teppe kan være brunt, beige, hvitt, svart eller til og med grønt. Uansett hvilken farge du foretrekker, om det er moderne eller skandinaviske tepper - hos benuta finner du en løper som er skreddersydd til dine individuelle behov.

  Design og former på gangtepper

  Løpere er tilgjengelige i en rekke forskjellige design og farger, og gir deg muligheten til å tilføre farge og struktur til gangen din. På denne måten kan hver enkelt smak komme til uttrykk. Løpere er spesielt populære fordi den individuelle formen tilfører gangen det lille ekstra. Men det trenger ikke alltid å være en teppeløper. Et gangteppe kan også fås i andre originale former: Teppet kan for eksempel være rundt eller firkantet, noe som gjør at det passer til ulike romformer. Spesielt hvis gangen er romslig eller relativt liten, kan den forskjønnes fantastisk med et rundt teppe. Et robust utendørsteppe egner seg ikke bare til utendørs bruk, men også som gulvteppe til innendørs bruk. Den robuste, for det meste flatvevde luven har en spesielt lav smussadhesjon og er lett å rengjøre - spesielt i gangen eller entreen er dette en stor fordel.

  Mangfoldig design hos benuta


  Hva med en stilig løper i beige? Den kan enkelt kombineres med enhver interiørstil, og vil alltid se stilig ut. Den lysebeige fargen på løperen gir deg stort spillerom når det gjelder fargene på tilbehøret i hjemmet - fra fargerike blikkfang til monokrome looks. I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av stilige løpere i mange forskjellige farger, stiler, mønstre og materialer:

  Kjøp løpere og teppeløpere online hos benuta

  Har du lyst til å oppgradere hjemmet ditt med en moderne løper eller få mer sjarm inn i de fire veggene med en klassisk modell? Da kan du gå på oppdagelsesferd på nettet og finne et stort utvalg av løpere i mange ulike farger som grått, svart og hvitt, beige eller sterkere farger i rødt eller grønt. Hos benuta får du et stort utvalg av mønstre og design, slik at du kan finne det uttrykket som passer perfekt til deg og din interiørstil.
  Alle våre løpere er produsert i høy kvalitet og leveres raskt og enkelt hjem til deg. For at det skal være så enkelt som mulig å handle, tilbyr vi 60 dagers utvidet returrett hvis du ikke liker teppeløperen din.