Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • moderne tepper>
 • lurvete tepper
 • Lurvete tepper og tepper med høy luv

  444 Produkter

  444/444 resultater

  Høyluvede tepper og lurvete tepper med kosegaranti

  Et lurvet teppe er den vakreste og enkleste måten å skape en koselig atmosfære i et rom på, og er også ideelt som barneteppe fordi det er så luftig. På grunn av sin høye luv og relativt lave garntetthet får denne møbelklassikeren, også kjent som lurveteppe og langhåret teppe, sitt sjarmerende lurvete utseende som har gitt det kultstatus siden 1970-tallet. Siden den gang har utvalget av former, stiler og materialer blitt stadig utvidet, og i dag finnes det virkelig noe for enhver smak. Runde tepper eller fargerike, mønstrede raggetepper er svært populære. Likevel er det fortsatt vanligst med ensfargede luvtepper i stuene våre, fordi følelsen og utseendet gir dem et ekstravagant preg. Selv om et ensfarget rødt teppe også er et skikkelig blikkfang, foretrekkes ofte et teppe med dyp luv i dempede farger, spesielt et beige teppe, fordi det kan kombineres med ethvert interiørkonsept. Det spesielle med alle tepper med høy luv er imidlertid at de har spesielle finesser og gir luvstrukturen en unik struktur med litt skinnende garn eller garn i forskjellige lengder og tykkelser. Det er derfor det alltid er verdt å se på detaljer som garnstruktur, materiale og luvstruktur på et langluvet eller lurvet teppe, da de har stor betydning for teppets utseende og effekten det har i rommet.

  Bla på nettet og finn myke tepper med høy luv. Våre lurvete modeller finnes i mange populære og trendy stiler. Hva med et moderne teppe med høy luv i for eksempel beige eller kremfarget? Det er ingen grenser for kreativiteten når det gjelder styling!

  Fordelene

  Et teppe med lang luv er ikke bare et blikkfang i hjemmet ditt, men gir deg også mange fordeler. Det er et:

  • God varmekilde: Den himmelsk myke luven på teppet holder deg varm selv om vinteren og gir deg en koselig følelse.

  • Praktisk lydisolering: Sannsynligvis spesielt behagelig for naboene dine, fordi et teppe med høy luv har lydabsorberende egenskaper

  • mykt underlag: Barn liker å leke på lurvete tepper, og kjæledyr liker også å finne seg til rette på dem

  Stort utvalg av raggetepper

  Om de er runde eller som løper, om de er beige eller svarte, om de er store eller små: Hos benuta finner du et stort utvalg av raggetepper i trendy stiler på nettet. Leter du fortsatt etter det perfekte teppet til hjemmet ditt? Da vil et koselig teppe med lang luv gjøre hjemmet ditt mer komfortabelt. Bla gjennom utvalget vårt nå og velg din favoritt:

  • Lurvete tepper i mange forskjellige størrelser: Med den riktige teppestørrelsen kan du fremheve rommet og møblene dine på en elegant måte, og derfor tilbyr vi både små, mellomstore og store raggetepper. Tepper på 80x150 cm er for eksempel flotte i små rom, mens tepper på 300x400 cm eller tepper på 200x300 cm passer perfekt i store rom som stuen.

  • Modeller med lang luv i flotte farger: Vil du ha litt farge på tilværelsen? Da kan du velge et av våre langluvede tepper i flotte farger som rosa, rødt, grønt eller petrolblått. De setter spennende accenter i hjemmet ditt og er stilige blikkfang. For monokrome looks eller skandi-stiler er våre myke modeller i hvitt, beige, svart eller svart/hvitt et godt valg.

  • Høyluvede tepper i moderne former og stiler: Fra runde til ovale til kvadratiske - det er ingen grenser for formen på ditt høyluvede teppe. I tillegg til de klassiske rektangulære modellene kan du også finne runde, ovale eller løpermodeller på nettet. Med disse formene kan du enkelt gi liv til ethvert rom og oppgradere og style selv små rom visuelt.

  Koselige shag-tepper

  Moderne tepper i alminnelighet og shaggy tepper i særdeleshet kan tilføre mange hjem et snev av hygge. Et raggeteppe, som det engelske ordet "shaggy" er korrekt oversatt, har en mangesidig effekt på rommet. Rent visuelt bidrar den høye luven til å skape hygge, og spesielt barn liker å leke på gulvet, noe et koselig shag-teppe selvfølgelig egner seg ypperlig til. Dessuten gir det varme føtter, spesielt om vinteren. Dette gjelder selvfølgelig spesielt for badematter med høy luv, som også er sklisikre og ofte til og med vaskbare, eller teppeløpere, som gjør en god figur i gangen eller som sengerand på soverommet.

  Myk flokati

  En flokati er strengt tatt et spesielt gresk møbel som har blitt laget på samme måte i århundrer. Tradisjonelt er flokati laget av ubehandlet (saue)ull og kjennetegnes av en luftig overflate og relativt fast struktur. Flokatiens ekstremt lurvete og koselige utseende og følelse ga den et skikkelig oppsving i popularitet, spesielt på 1970-tallet. I dag omtales ofte maskinproduserte tepper med høy luv som flokati. Det er egentlig ikke riktig, men begrepet har i mellomtiden etablert seg som et synonym. Til syvende og sist er forskjellen irrelevant for mange: Fokuset ligger ikke på opprinnelsen eller den tradisjonelle betegnelsen, men på det luftige utseendet og en produksjonsprosess som sikrer et robust produkt. Og det er nettopp disse egenskapene som er viktige for oss hos benuta i våre artikler, uavhengig av om de kalles flokati, høyluvteppe eller shag-teppe. Alle tepper med høy luv er egnet for gulvvarme og er kvalitetstestet på forhånd. Derfor kan du også velge et ullteppe av høy kvalitet og modeller laget av andre materialer fra vårt store utvalg av tepper med høy luv uten bekymringer.

  Tepper med dyp luv i beige og kremfarget

  Fullfør den populære Scandi-stilen med et teppe med dyp luv i beige eller kremfarget! Dette stilige teppet er en ekte allrounder, og du kan enkelt kombinere det med ulike fargevalg eller holde det ton-i-ton med en helt hvit look. I stuen vil et beige, lurvet teppe få rommet til å se mye mer åpent og vennlig ut, mens det på soverommet skaper en ren og beroligende atmosfære. Et beige teppe med dyp luv i gangen ser flott ut. På grunn av den lyse fargen og den høye luven bør du imidlertid være forsiktig så du ikke tråkker på teppet med skoene dine i inngangspartiet.

  Kjøp tepper med høy luv på nett hos benuta

  Hvis du er interessert i å kjøpe et teppe med høy luv, er du i de rette hender hos benuta! Vi tilbyr deg et stort utvalg av produkter på nettet til attraktive priser. I tillegg nyter du godt av en utvidet returrett på 60 dager, hvis du ikke liker det lurvete teppet likevel. Fra runde til firkantede: Bla gjennom de mange raggeteppene våre nå og velg din koselige og myke favoritt med kosegaranti!