Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • runde tepper
 • Runde tepper

  315 Produkter

  315/315 resultater

  Runde tepper hos benuta

  Mange tenker først på et rektangulært teppe når de skal kjøpe nytt, men runde tepper er ofte et fint alternativ. De er overraskende allsidige, og takket være sin unike form gir de friskhet og variasjon i ethvert oppholdsrom. Mønstrene og motivene på dette originale tilbehøret er like individuelle som formen. Retro, klassisk elegant eller som boho-teppe - runde tepper er ekte multitalenter som passer til både moderne og klassiske interiørstiler. Det runde designet er dessuten en flott kontrast til kantede kanter og rette konturer, og skaper et koselig og innbydende hjem der du føler deg helt hjemme.


  Se vårt store utvalg av runde tepper i grått, grønt, gult, blått, svart, hvitt og mange flere farger, og finn din nye favoritt. Våre beige runde tepper er våre bestselgere og ekte allroundere! Vi har også runde tepper i hvitt og runde tepper i grønt. Noe for enhver smak.

  Runde tepper for ethvert oppholdsrom

  Runde tepper finnes i et fantastisk utvalg av størrelser og kan derfor tilpasses individuelt til ethvert rom. Når du innreder små stuer, for eksempel, bør du passe på å ikke overfylle dem med møbler eller tilbehør, så små runde tepper er perfekte for slike rom: De bringer fargerike fargeklatter inn i rommet uten å virke påtrengende. Enten det er som teppe i stuen eller på badet - det runde gulvtilbehøret er et ekte statement piece.


  Store, runde tepper er derimot den ideelle løsningen for store og åpne rom. Der kan de plasseres midt i rommet, alt etter smak og behag, eller de kan fremheve enkelte områder i rommet visuelt. Det praktiske aspektet ved runde former: Sammenlignet med kantede former, som f.eks. en teppeløper, kan de legges ut på en plassbesparende måte og har en herlig, oppløsende effekt på hele interiøret. Runde tepper er også et vakkert tilbehør til utendørs bruk. Spesielt på en stor balkong eller terrasse kan de utfolde sin fulle effekt. Du finner selvfølgelig utendørstepper i alle størrelser, former og farger på nettet.

  Kjøp ditt runde teppe etter størrelse

  Liten, mellomstor eller stor: Hos benuta finner du et stort utvalg av runde tepper i ulike størrelser på nettet. Dermed kan du enkelt oppgradere rom som badet, stuen eller soverommet med bare noen få enkle grep. Klikk deg gjennom et stort utvalg av stilarter og oppdag:

  • Runde tepper med en diameter på 100 cm: Ideelle for små oppholdsrom for å fremheve et bestemt område visuelt og gjøre det mer livlig. Det runde teppet med en diameter på 100 cm er også flott som badematte. Det er imidlertid bedre å unngå naturfibre som sisal eller jute og heller velge et teppe i ull eller kunstfiber.

  • Runde tepper med en diameter på 150 cm: Denne mellomstore teppestørrelsen kan plasseres ved siden av sengen for å gi soverommet mer dybde. Du får også en mer avslappet start på dagen fordi et rundt teppe på 160 cm beskytter føttene mot det kalde gulvet.

  • Runde tepper med en diameter på 200 cm: Enten det er stue, soverom eller spisestue - med et rundt teppe med en diameter på 200 cm kan du innrede romslige områder. Legg for eksempel gulvteppet under et lite spisebord, og vips, så ser rommet straks mye mer innbydende og koselig ut.

  • Rundt teppe med en diameter på 250 cm: Denne størrelsen egner seg også spesielt godt til romslige områder som stue eller spisestue. Med et stort, rundt teppe med en diameter på 250 cm kan du vise frem møblene dine med stil.

  Runde tepper med kosefaktor

  Tekstiltilbehør, spesielt tepper, er nøkkelen til en vakker atmosfære. De avrunder enhver innredningsstil og utstråler varme og hygge som du ikke vil være foruten, spesielt ikke i stuen og på soverommet. Spesielt et rundt teppe med høy luv kan ha en positiv effekt i disse områdene, fordi den lurvete luven, som vanligvis er laget av ull eller syntetiske fibre av høy kvalitet, gir et behagelig mykt fotavtrykk med høy komfort. Enten det er blått, rødt, svart-hvitt eller grønt: Hos benuta får du runde tepper i mange flotte farger og stiler og med ulike luvhøyder og størrelser. Slik at alle finner det perfekte tilbehøret. Hva med for eksempel et rundt teppe i svart eller et rundt rosa teppe som en søt aksent?

  Runde ulltepper med garantert hygge


  Våre runde ulltepper er laget med sans for detaljer og føles behagelige mot føttene. Hvorfor ikke prøve et rundt ullteppe på soverommet eller i gangen? Det vil skape en koselig atmosfære og gi liv til rommet. Eksperimenter med fargene, enten med selve teppet eller med fargerikt tilbehør, det er helt opp til deg og din kreativitet. Gå på oppdagelsesferd blant våre runde ulltepper på nettet og velg din favoritt!

  Runde tepper som skiller seg ut

  Den fargerike designvariasjonen til disse individuelle modellene omfatter imidlertid mye mer enn runde tepper med høy luv. Også variantene med kort luv er verdt å merke seg, for takket være den robuste strukturen egner de seg svært godt til kjøkken og gang, eller til og med som barnetepper. Et rundt sisalteppe har en særlig naturlig sjarm som også kommer til sin rett i andre oppholdsrom, for eksempel i spisestuen. En svært smakfull kombinasjon: runde tepper og runde spisebord. Et rundt teppe kan også settes i scene på badet. Fargerike aksenter i form av et rundt baderomsteppe gir nakne gulvfliser et vakkert og hjemmekoselig preg. I tillegg har runde baderomsmatter god absorberingsevne, noe som gjør dem spesielt egnet for fuktige rom.

  Uansett om de er store, små, ensfargede eller prydet med et moteriktig mønster, vil runde tepper garantert pynte opp ethvert oppholdsrom. Oppdag mangfoldet av runde tepper hos benuta!