Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • utendors tepper
 • Utendørs tepper

  675 Produkter

  675/675 resultater

  Forskjønne et uteområde med utendørstepper

  Flatvevde og syntetiske tepper er ekstremt allsidige og multifunksjonelle: De fargerike aksentene gir forfriskende variasjon, og den flate luven sørger for behagelig komfort. Som utendørsteppe er balkongtepper og terrassetepper et absolutt must i hagesesongen og gir lyst på avslappede grillkvelder. På en vakker måte bringer de den koselige atmosfæren fra stuen ut i det fri, f.eks. med pastellfargede eller grå tepper, samtidig som de fremhever alle typer hagemøbler, enten det er klassiske tremøbler eller moderne rottingmøbler. Bruksområdene for flatvevde tepper er imidlertid langt flere enn utendørs, for de smussavvisende teppene gjør seg også godt innendørs, for eksempel som kjøkkenteppe eller som sisalteppe, og er samtidig et fasjonabelt blikkfang.

  Tepper som egner seg både innendørs og utendørs

  Utendørstepper eller terrasse- og balkongtepper er laget av robuste materialer som tåler vær og vind. Grunnlaget for dette er ekstremt motstandsdyktige og lettstelte syntetiske fibre som imponerer med sin slitestyrke og lange levetid. I tillegg er de ekstremt rivefaste, formstabile og takket være fiberstrukturen absorberer de svært lite fuktighet, som de raskt avgir til uteluften igjen. Dette gjør at syntetiske fibre egner seg godt til runde tepper eller baderomstepper. Takket være de solide egenskapene egner syntetiske fibre seg spesielt godt til utendørs og innendørs overflater som utsettes for konstant slitasje. I tillegg er et syntetisk teppe absolutt lysbestandig og beholder sine klare farger selv når det utsettes for sollys. Det er lett å rengjøre ved å støvsuge eller banke og gir deg varig glede.

  Fantastisk utvalg hos benuta

  Utendørstepper imponerer også når det gjelder design. Enten det er et teppe i vintagedesign, med geometriske motiver eller som et lekent boho-teppe, dekker det store utvalget nesten alle boligstiler. Utvalget av farger er også mangfoldig: Naturlige bruntoner er like godt representert som fargerike varianter. Det store utvalget av størrelser og former lar heller ikke noe tilbake å ønske, og oppfyller til og med spesielle krav. Mange balkonger er svært smale, og derfor er en teppeløper spesielt godt egnet som balkongteppe. Selv store terrasser kan dekoreres og pyntes med et vakkert hageteppe. I form av dørmatter og rene løpematter er utendørstepper spesielt robuste og værbestandige, noe som gjør dem svært godt egnet til husets inngangsparti. En stilfullt designet dørmatte ønsker alle gjester velkommen før de kommer inn, og forhindrer samtidig at smuss dras med inn i hjemmet.

  Oversikt over sortimentet

  Som du ser, er det ingen grenser for design, størrelse, farge og form på et utendørs- eller balkongteppe. Derfor kan du kombinere dem perfekt med enhver interiørstil. Gå på oppdagelsesferd i benuta-butikken vår:

  Style utendørsteppet ditt i grått, beige, svart/hvitt & co.

  Ønsk de varme dagene velkommen med et fargerikt gulvteppe på balkongen, terrassen eller i hagen, og skap god stemning i uterommet. Enten du er på utkikk etter et uteteppe i rødt, turkis eller andre sterke farger, finner du det rette på nettet. Foretrekker du noe mer enkelt? Da kan du se gjennom vårt utvalg av flotte utendørstepper i svart/hvitt eller grått for en spennende kontrast. Et ekstra harmonisk uttrykk får du med utendørstepper i beige eller grønt. De naturlige fargene skaper en følelse av ro og stillhet og inviterer deg og dine gjester til å slappe av på balkongen, terrassen eller i hagen.

  Størrelsesguide: Finn riktig størrelse for utendørsbruk

  Spesielt om våren og sommeren tilbringer du mye tid utendørs. For å gjøre det enda hyggeligere kan du med noen få grep pynte opp balkongen, terrassen eller hagen med et teppe. Store utendørstepper på for eksempel 300 × 400 cm eller 200 × 300 cm tar seg spesielt godt ut på romslige terrasser med loungemøbler: De utstråler koselig sjarm og understreker uteområdets romslighet. Hvis du har en spiseplass ute, kan du med fordel plassere et utendørsmøbel under bordet. For mindre områder på balkongen eller smale terrasser anbefaler vi våre utendørsløpere eller et rundt uteteppe. Med dem kan du fremheve selv de minste uteområdene og skape en atmosfære av velvære og avslapning. Våre mellomstore modeller i 160 x 230 cm eller 140 x 140 cm er også et godt alternativ hvis du ikke har så mye plass eller ønsker å møblere annerledes. Se på nettet nå og finn det perfekte utendørsmøbelet - fra XS til XXL!


  Den perfekte looken: utendørs- og balkongtepper i mange ulike design

  Fra boho til klassisk og moderne design. Våre mange ulike stiler lar ingenting være å ønske! Har du lyst til å prøve den trendy boho-stilen? Da er et fargerikt utendørsteppe med boho-look midt i blinken for deg. Det gir et friskt pust til uteområdet ditt og gjør det virkelig levende. Den lekne designen passer ikke bare til den sommerlige stemningen, men utstråler også godt humør. Grillfesten med venner og familie blir garantert dobbelt så morsom. Leter du fortsatt etter det rette pleddet i minimalistisk eller skandi-stil? Du kan også finne utendørstepper i svart og hvitt på nettet. Denne fargekombinasjonen skaper en flott kontrast, spesielt i kombinasjon med fargerikt tilbehør som puter og pledd eller fargerike planter og krukker. Prøv deg frem og gjør balkongen, terrassen eller hagen til et skikkelig blikkfang!


  Fargerike utendørstepper for et lekent uttrykk


  Vil du tilføre fargerike aksenter og gjøre det nye teppet ditt til et stilig blikkfang? Oppdag utendørsteppene våre i sterke farger som blått, grønt, rødt, rosa og mange flere. De lekne designene vil få deg og gjestene dine til å smile, gi mer liv til uterommet og i tillegg se superstilige ut. Du kan rulle ut de fargerike utendørsteppene både på balkongen, uteplassen og i hagen - fra løpere og runde modeller til store utgaver, hos benuta finner du den riktige størrelsen for ethvert område. Gå på oppdagelsesferd på nettet nå og velg et terrasse- eller balkongteppe som passer perfekt til deg og ditt uteområde.

  Kjøp utendørstepper og uteplass/balkongtepper på nett

  Hos benuta har du mulighet til å kjøpe utetepper og balkongtepper raskt, billig og enkelt på nettet. Det er ikke uten grunn at utetepper har vært svært populære i flere år, og de kan brukes både som teppe til balkongen og som teppe til terrassen eller hagen. Hos benuta får du også topp service og 60 dagers returrett. Hold også øye med rabattkampanjene våre, som vi kjører med jevne mellomrom. På den måten kan du få ditt nye uteteppe av høy kvalitet til en enda lavere pris. Et uteteppe forvandler ethvert uterom til en oase av komfort.

  Denne moderne og elegante kolleksjonen av utendørs- og balkongtepper vil garantert sette prikken over i-en i ethvert oppholdsrom. La deg inspirere av vårt store utvalg av tepper og gå på oppdagelsesferd!