Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • teppe brun
 • Teppe brun

  161 Produkter

  161/161 resultater

  Teppe i brunt: et allsidig plagg for alle rom

  Et brunt teppe forvandler ethvert hjem til et harmonisk og stemningsfullt sted. Det er ikke uten grunn at brune tepper med høy luv var på moten allerede på 70-tallet. Men selv i dag er det umulig å forestille seg stuene våre uten dem, og de sprer en innbydende og varm atmosfære når som helst på året.Brune tepper har først og fremst den myke, naturlige fargen å takke for sin langvarige popularitet. Enten teppene er mørkebrune eller lysebrune har ulike materialer og moderne design bidratt til at de er blitt så mangefasetterte og brune tepper har blitt sanne kombinasjonstalenter.

  Slik styler du brune tepper riktig


  Et brunt teppe passer perfekt inn i ulike boligkonsepter og harmonerer derfor med både moderne og klassiske innredningsstiler. Hvis du kombinerer et brunt teppe med naturfarger og naturmaterialer som tre og skinn, får du en spesielt hjemmekoselig atmosfære. Men også lysere farger som gult, rødt og oransje skaper en hyggelig atmosfære i kombinasjon med brunt. Det finnes noen tips og triks du kan følge for å sikre at den brune fargen virkelig kommer til sin rett hjemme hos deg:

  • I stuen og på soverommet: I disse rommene vil du gjerne ha det ekstra koselig. Velg derfor et brunt teppe med høy luv, for eksempel fra kolleksjonene DAVE eller WHISPER. Disse modellene lar deg gå på skyer og holder føttene varme. Pass også på at du velger riktig størrelse. Et stort brunt teppe gjør seg spesielt godt under sofaen i stuen. Her skiller det sittegruppen visuelt fra resten av rommet.

  • I gangen: Brune tepper i naturmaterialer som jute eller sisal gjør seg spesielt godt her og er dessuten superpraktiske. De robuste teppene er enkle å rengjøre og støvsuge hvis det skulle komme skitt og smuss i inngangspartiet.

  • På kjøkkenet og i spisestuen: Brune tepper i naturmaterialer som sisal og jute gjør seg godt også her. Den brune modellen gjør seg spesielt godt som løper på kjøkkenet. I spisestuen kan du velge et stort brunt teppe, gjerne i flattvevd. På denne måten kan du enkelt plukke opp smuler.

  Kunstnerisk kombinasjon av brune tepper

  Hvis et teppe er brunt, kan det utmerket godt integreres i ulike boligkonsepter og harmonerer derfor med både moderne og klassiske innredningsstiler. Ved å kombinere et brunt teppe med naturfarger og naturmaterialer som tre og skinn skapes en spesielt hjemmekoselig og hyggelig atmosfære. Men også sterke farger som gult, rødt og oransje i kombinasjon med brunt gir en behagelig atmosfære.

  Stort utvalg av brune tepper

  Hos benuta har du et stort utvalg av brune tepper. Enten du er på utkikk etter et rundt brunt teppe, et brunt teppe i natur- eller kunstfiber, et brunt teppe til stuen eller et teppe i brunt og hvitt, en brun kjøkkenløper eller et luftig brunt raggeteppe til stuen, er det ingen grenser for hva du kan velge. Prisen på et brunt teppe avhenger av størrelse, type produksjon, materialer og merke. Brune tepper kan kombineres diskret og vakkert med et grått teppe i lag på lag for å skape en harmonisk helhet. Vi tilbyr et stort utvalg av for eksempel vakre brune badematter, ullete, myke og koselige brune tepper med høy luv eller ekstravagante Gabbeh-tepper i alle mulige brune farger, for å nevne noen eksempler. Vår absolutte bestselger blant de brune teppene er Whisper luvteppe i lysebrunt og mørkebrunt. I tillegg er våre brune sisaltepper spesielt populære for tiden, da de kan kombineres enkelt og fleksibelt og gir alle rom en elegant atmosfære.

  Oppdag disse og mange flere stilige design hos benuta. Bla gjennom nettbutikken vår og la deg inspirere av våre unifar-tepper - enten de er brune, blå, svarte eller flere.

  Kjøp brunt teppe på nettet

  Hvis du vil kjøpe et brunt teppe på nettet til en fornuftig pris, er benuta det rette stedet for deg. Her finner du den riktige modellen av ditt brune teppe. Hos benuta står kvaliteten i forgrunnen, i tillegg til design og uslåelige priser. Vi legger stor vekt på at våre klassiske og moderne tepper, til tross for gunstige priser, holder lenge og tåler mye bruk. I nettbutikken vår for tepper er det nesten ingen grenser for valgmulighetene. Du kan bestille brune tepper i alle størrelser, former, materialer og brunfarger. Dra nytte av et utmerket forhold mellom pris og ytelse. Hvis du har spørsmål, kan du når som helst kontakte vår vennlige kundeservice, som kan gi deg råd om alle aspekter ved det brune teppet ditt.