Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • tepper til barn
 • Tepper til barn

  328 Produkter

  328/328 resultater

  Søte barnetepper og leketepper med sans for detaljer

  Skap et trivselsparadis for de minste med våre søte barnetepper og friske detaljer. De er ikke bare et flott sted å leke og boltre seg. De fungerer også som en varmende base og beskytter barna dine. Enten det er søte dyremotiver eller tidløse modeller med prikker og stjerner: Bla gjennom benuta-butikken nå og forelsk deg i våre kjærlig designede barnetepper i mange forskjellige farger og former for deg og dine små!

  Forresten: I sortimentet vårt finner du også et stort utvalg av vaskbare barnetepper - enkle å rengjøre og stilige på samme tid.

  Fargerik lekeglede: barnetepper for jenter, gutter og småbarn

  Utvalget av barnetepper er i dag større enn noensinne, så det blir dobbelt så gøy å dekorere dine egne fire vegger - spesielt når det gjelder dine kjære. Enten det er asymmetrisk, stjerneformet eller rektangulært, velg et teppe som får barnas øyne til å lyse opp og inviterer til lek.

  Samtidig som vi tilbyr et bredt utvalg av (moderne) tepper, utvider vi også stadig vårt utvalg av barnetepper. I tillegg til spesielt trendy stiler, som søte ugletepper, finner du også vakre klassikere for barn. Mange av designene er tidløse, og du kan også enkelt legge dem ut på tenåringsrommet senere.

  Lat deg inspirere av mangfoldet

  Barna elsker stjerneteppene våre og de søte motivene med dyr som pingviner, sjiraffer, hunder og katter. La deg inspirere av en rekke former, farger og design og oppdag:

  • Barntepper til jenter: Enten det er stilige prikker og stjerner eller klassiske mønstre med linjer eller ensfarget: Våre barnetepper for jenter følger deg når du leker, boltrer deg og utforsker verden.

  • Barnetepper til gutter: Fra raketter og stjerner til monokrome mønstre og dyremotiver: Våre barnetepper for gutter innbyr også til lek og moro, og støtter de små i deres første eventyr.

  • Unisex-tepper for barn: Det er selvsagt ingen grenser for fargevalget. Enten det er i grått, beige eller som en fargerik variant: Det viktigste er at de små trives på barneteppet.

  • Lekematter for store og små: Våre LYTTE lekematter er spesialutviklet av oss for å gjøre familielivet enda friskere og mer bekymringsfritt. De er allsidige - enten det er som kravlematte for babyen eller som lekematte for barn fra tre år og oppover.

  Tepper til barne- og tenåringsrom

  Det er ofte ikke så lett å finne riktig teppe til barnerommet, fordi valget av riktig design spiller en avgjørende rolle. Det er ofte stor forskjell på om du er på utkikk etter tepper til babyrom, tepper til barnerom eller tepper til tenåringsrom. Men uansett hva du er på jakt etter, er det én ting som er sikkert: fantasifullt utformede former, farger og motiver fortryller både store og små. Søte motiver og lyse toner, som for eksempel et teppe i beige, sart babyblått eller pudderrosa, forvandler ethvert rom til et vakkert babyrom. Er teppet turkis, gult eller fargerikt, er det også et utmerket valg som barnehageteppe. Modeller i alle farger innbyr til lek og kos for både gutter og jenter, og egner seg derfor også godt som komfortable leketepper. Barnetepper med morsomme dyr fra dyrehagen eller fargerike bokstaver og tall vil derimot garantert forvandle ethvert barnerom til et drømmeaktig lekeparadis. I motsetning til et barneteppe for babyer og småbarn, kan et teppe til tenåringsrommet absolutt passere som modell for voksne. Her anbefales for eksempel et teppe med høy luv i sterke farger. Et spesielt kult uttrykk på tenåringsrommet kan også oppnås med et vintage-teppe, som perfekt gjenspeiler tenåringens individualitet og trendbevissthet.

  Definer leke- og leseområder med et rundt teppe på barnerommet

  Et rundt teppe på barnerommet er en fin måte å definere et leke- eller leseområde på. Det gjør området til en koselig oase av ro eller en magisk lekeverden å boltre seg i. Våre runde barneromstepper finnes i en rekke ulike stiler og farger: Velg for eksempel et blått barneromsteppe for en beroligende atmosfære, eller legg ut en rød eller rosa modell for en livlig atmosfære. På nettet finner du også runde modeller med stjerner, dyr eller geometriske former. De søte motivene innbyr til lek, drømmer og utforsking, samtidig som de skåner barnas knær. Runde tepper til barnerommet er ideelle for å definere bestemte områder eller fremheve dem som et statement-område. Med dem kan du uttrykke individualiteten til dine kjære på en perfekt måte.

  Barnetepper og babytepper som er testet for skadelige stoffer

  Hvis du ønsker å kjøpe et barneteppe eller babyteppe til en lav pris, er det ikke vanskelig å finne den rette modellen hos benuta. I tillegg til design og gunstige priser, er det viktig å legge vekt på materiale og kvalitet. Hos oss finner du barnetepper til jenter og gutter i ulike materialer, f.eks. bomull, syntetiske fibre eller ull. Vi legger stor vekt på at barneteppene våre er testet for skadelige stoffer og er av god kvalitet. For at dette også skal være forståelig, er mange av teppene våre Oeko Tex-sertifisert eller har andre kvalitetsstempler fra TÜV eller GuT. Et annet punkt må selvfølgelig ikke glemmes: For at det ikke skal oppstå frustrasjon etter å ha lekt og boltret seg på den nye modellen, bør barneteppet være lett å rengjøre og tåle mye, akkurat som et robust uteteppe. Derfor er mange av modellene våre laget av syntetiske fibre eller naturmaterialer som er testet for skadelige stoffer, slik at det nye barneteppet eller babyteppet ditt er lettstelt, motstandsdyktig og robust, samtidig som det byr på en rekke farger og motiver.

  Kjøp tepper til barn hos benuta


  Som Europas største teppe forhandler finner du et stort utvalg av flott gulvtilbehør i alle prisklasser hos benuta. Velg din favoritt på nettet og bestill den raskt og enkelt hjem til deg. Gå på oppdagelsesferd i butikken vår og finn tepper til barn i søte design, populære farger og trendy mønstre - fra S til M og L til XL!