Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • vintage tepper
 • Vintage-tepper

  300 Produkter

  300/300 resultater

  Sjarmerende vintage-tepper hos benuta

  På tidens puls: Vintagetepper har lenge vært en av de største trendene i innredningsbransjen og erobrer stadig flere hjem - noen ganger som runde tepper, andre ganger som teppeløpere. Det spiller ikke så stor rolle hvilket mønster vintageteppet er designet med, det handler mer om utseendet generelt. På den ene siden gir vintagetepper inntrykk av at de har vært i bruk i lang tid og gir dermed en følelse av varighet og tradisjon. På den andre siden er de tidløse i ordets rette forstand, og man skal ikke være redd for at tepper i vintagestil bare er en kortvarig trend. Ofte er de laget av syntetiske fibre som er lette å vedlikeholde, noe som gjør dem like slitesterke som flatvevde tepper. En vintage-modell er ofte inspirert av designene til klassiske Orientale tepper, men strengt tatt tilhører den kategorien moderne tepper.

  Patchwork-teppe

  Patchwork-tepper er ofte også trimmet til "gamle" som vintage-tepper. Mønsteret domineres imidlertid av lappeteppe-lignende motiver, og utvaskede, falmede farger er mindre fremtredende. Et vakkert lappeteppe kan også være designet i sterke farger og fargerike mønstre. Avhengig av dette er for eksempel et grått teppe i lappeteppemønster ideelt som et kult barneteppe, spesielt for litt større barn og tenåringer. Behandlingen av materialene kan være ganske forskjellig: Noen ganger er et lappeteppe bokstavelig talt laget av flere biter, andre ganger vevd på stykket eller håndlaget som et godt ullteppe. Uansett kan et lappeteppe puste liv i store rom og puristiske innredningsstiler.

  Trendy tepper med bruktlook i et stort utvalg

  På benuta kan du velge mellom et bredt utvalg av vintage-tepper. Falmede farger, ulike mønstre og design, forskjellige stiler: Velg mellom orientalskinspirerte klassiske mønstre, trendy retromodeller eller tepper i bruktlook. Samtidig tilbyr vi også et stort utvalg av moderne lappetepper for enhver smak og ethvert hjem. Hvis du er mer interessert i en moderne modell, vil du kanskje like et bomullsteppe av høy kvalitet. Noen av favorittene våre er vintage løpere våre og vintageteppene i grønt for en naturlig sjarm i hjemmet.

  Flotte farger: vintage-tepper i grått, beige, rødt & co.


  Som et fargerikt blikkfang eller som et enkelt element i enhver interiørstil: Hos benuta finner du et stort utvalg av vintage-tepper i grått, beige, rødt og mange andre trendy farger på nettet. Våre modeller i beige eller grått kan kombineres på en stilfull måte og passer inn i ethvert fargevalg. Velg fargerikt tilbehør som puter, pledd, bilder eller vaser for å skape visuelle høydepunkter. Et grått vintageteppe i stuen med petrolfargede aksenter er for eksempel et flott valg. Det er ingen grenser for design - prøv deg frem!

  Her finner du sjarmerende vintagetepper i

  • Grått, kremfarget, brunt og hvitt for et industrielt preg

  • Rosa og blått eller turkis for et landlig uttrykk

  • Svart og mørkegrått for en monokrom stil

  • Rødt, oransje og gult for en klassisk atmosfære

  Trendoppdatering! Vintage-tepper i stuen


  Vintagetepper i stuen er på moten! Spesielt hvis du skaper et stilbrudd og kombinerer det klassiske gulvtilbehøret med moderne møbler og abstrakte veggdekorasjoner. Har du også lyst til å prøve dette? Da har vi samlet et eksklusivt utvalg vintagetepper i mange flotte farger og størrelser til deg på nettet. Finn vintageteppet som passer perfekt til deg og din interiørsmak, og forvandle stuen til en koselig oase av velvære med stil.