Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • gratt teppe
 • Grått teppe

  369 Produkter

  369/369 resultater

  Grått teppe: et allsidig talent for hjemmet ditt

  Et grått teppe er et tidløst innredningselement som gir et stilig uttrykk i stuer, spisestuer og soverom. Takket være det store utvalget av lyse og mørke nyanser kan alle rom innredes individuelt, enten det er med et lyst teppe i sølv eller et mørkere teppe i antrasitt. Du finner alle utendørsteppene våre i grått samt i mange andre farger og størrelser på nettet. På samme måte som et svart teppe kjennetegnes et grått teppe av en tidløs, enkel eleganse som er en berikelse for ethvert interiør og dermed smigrer både moderne og klassiske innredningsstiler.

  Hos benuta finner du elegante tepper i beige og mange andre lyse nyanser som grå eller taupe. Grå tepper kan fremheve ethvert rom, enten det er som en lysegrå badematte på badet, et askegrått stueteppe eller et robust grått utendørsteppe. Prøv det ut!

  Grå tepper i stort utvalg

  Grå tepper finnes også i mange forskjellige former og utførelser. Skjem bort føttene med et fløyelsaktig viskoseteppe eller et varmt teppe i grått av ullfibre. Enten det er et grått teppe med kort luv eller høy luv, tuftet eller vevd, mønstret eller ensfarget - hos benuta finner du det grå teppet du leter etter. Ettersom de enkleste designene som regel er de beste, er grå tepper ofte ensfargede, men også moderne mønstre, som ornamentale eller geometriske mønstre, kan av og til pryde et grått teppe og dermed fremheve den individuelle karakteren til dette stilige gulvtilbehøret. Det spiller ingen rolle om teppet er rundt eller rektangulært, hos oss kan du velge et grått teppe helt etter din egen smak. Du kan ikke gå galt i byen med et lysegrått, mørkegrått eller antrasittgrått teppe. Eller hva med en grå løper til gangen eller kjøkkenet?

  Gå på oppdagelsesferd i nettbutikken til benuta:

  • Runde, firkantede og mer: grå tepper i mange forskjellige former.

  • Fra store til små: grå tepper i mange populære størrelser

  • Flotte stiler: Retrolook eller Scandi - våre grå tepper passer til enhver interiørstil.

  Kombinere grå tepper

  Grå tepper passer spesielt godt sammen med pastellfarger eller hvite tepper for å skape en elegant og lys atmosfære. Et lysegrått teppe virker spesielt elegant i kombinasjon med mørke møbler. Nøytralgrå tepper kan brukes til å innrede solfylte og lyse rom, og får dem til å se varme og koselige ut i alle rom. Mørkegrå tepper egner seg godt til den populære industrielle looken. I kombinasjon med skinn, tre og andre rustikke elementer utfolder det mørkegrå teppet all sin sjarm. I et lyst interiør, som for eksempel er innredet i Skandi-stil, kan du skape en interessant kontrast med et mørkegrått teppe.

  Grå stiler til stuen, soverommet og mye mer


  Fargen grå er allsidig og superenkel å kombinere. Velg for eksempel et teppe i grått i stuen og kombiner det med fargerike puter i petrol- eller pastellfarger. Et grått gulvtilbehør på soverommet eller i entréen kan heller ikke gå galt. Fra Scandi til boho til vintage: Hos benuta online finner du et stort utvalg av flotte grå tepper til stue, gang og mer, og forvandler hjemmet ditt til et koselig velværeparadis.

  Kjøp grå tepper på nettet

  Hvis du vil kjøpe grå tepper på nettet til en fornuftig pris, er benuta det rette stedet for deg. Her finner du raskt den riktige modellen av ditt grå teppe. Hos benuta står kvaliteten i forgrunnen, i tillegg til design og uslåelige priser. Vi legger stor vekt på at forholdet mellom pris og ytelse skal være i toppklasse, og vi er alltid opptatt av å gi kundene våre best mulig rådgivning.