Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • hvit teppe
 • Hvit teppe og kremfarget teppe

  274 Produkter

  274/274 resultater

  Hvit teppe og kremfarget teppe for en hyggelig og oversiktlig atmosfære

  Hvite tepper og fargen hvit generelt er svært populær i hjemmet. Hvitt står for klarhet og gir ethvert hjem tidløs sjarm og enkel eleganse. Hvite tepper er dessuten allsidige allroundere: Den lyse luven er ideell for mørke rom, da den visuelt utvider dem og gir dem mer dybde. Men de tar seg også godt ut i alle andre rom. Hvis teppet er hvitt, trekker det seg imponerende tilbake og garanterer kreativ frihet for resten av innredningen. Avhengig av modell tilfører et hvitt teppe struktur til rommet. Hvis det er laget av ull, gir det behagelig varme ved føttene. Med et hvitt teppe med høy luv vil du gå på skyer og øke trivselsfaktoren i alle rom.

  Multifunksjonelle hvite tepper

  Et hvitt teppe passer til alle farger, understreker enhver boligstil og kan når som helst kombineres med annet boligtilbehør. Bare noen få modeller tilbyr så mye frihet. Fargerike tepper, er du mindre fleksibel når det gjelder fargevalg i innredningen, da fargene i teppet helst skal tas opp i møbleringen slik at det skapes en harmonisk helhet. Slik er det ikke med et hvitt teppe. Enten det dreier seg om naturlige tremøbler, elegant skinn eller fargerik keramikk, passer et hvitt teppe til alle farger og materialer.

  Hvite tepper i mange varianter

  Hos benuta har du et stort utvalg av hvite tepper. Enten du trenger et rundt hvitt teppe, et hvitt teppe av naturfibre eller syntetiske fibre, et hvitt teppe til bryllupet et hvitt og grått teppe, en hvit kjøkkenløper eller et fluffy hvitt raggeteppe til stuen - mulighetene er mange. Prisen på et hvitt teppe avhenger av størrelse, type produksjon, materialer og merke. Et hvitt teppe kan kombineres diskret og vakkert med et gult teppe i Layer Look for å skape en harmonisk helhet. I tillegg til en hvit variant er våre beige tepper et godt alternativ. Fargen tilfører en luksuriøs atmosfære til ethvert interiør.

  benuta Styling-Inspo

  Er du fortsatt usikker på hvordan du best viser frem et hvitt teppe, eller har du bare lyst til å prøve noe nytt? La deg inspirere av våre stylingtips og forvandle enhver stue til et stilig rom!

  • Stue: Legg et stort hvitt teppe under eller foran sofagruppen, og rommet vil se mye koseligere ut. Velg en modell med høy gang for varme føtter - også om vinteren! Et teppe med kort luv og relieff- eller vaffelstruktur er også fint her og gir stuen et moderne skandinavisk preg.

  • Gang: En hvit løper eller en rund modell er perfekt for små inngangspartier. De åpner opp rommet og gjør det mer innbydende. Hvis du ønsker å legge et hvitt teppe i gangen, anbefaler vi en vaskbar modell eller et robust innendørs/utendørs teppe. Disse modellene er enklere å ta vare på.

  • Kontor: Det hvite teppet har en klar og lys farge som ikke distraherer deg. Det gjør at du kan konsentrere deg om arbeidet ditt. Du sitter likevel i en koselig atmosfære, siden gulvet ikke ser bart ut.

  Kjøp hvite tepper i Layer Look

  Hvis du vil kjøpe et hvitt teppe på nettet til en fornuftig pris, er benuta det rette stedet for deg. Her finner du garantert noe som passer din smak. Enten du er på jakt etter et hvitt teppe med høy luv, et snøhvitt teppe til badet eller et mer hvitt og grått teppe til stuen, er det ingen grenser for utvalget hos benuta.