Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • fargerikt teppe
 • Fargerikt teppe

  488 Produkter

  488/488 resultater

  Fargerike tepper: få mer livsglede inn i hjemmet ditt

  Et fargerikt teppe setter et individuelt preg på ethvert rom og gir samtidig livlige fargeklatter. Fargerike tepper er derfor det rette hjemmetilbehøret for alle som elsker fargerike blomstertrykk, geometriske mønstre eller abstrakte motiver. Vintagetepper er også ofte dyppet i sterke farger og beriker interiøret med sine varierte, litt falmede farger.

  Kombinere fargerike tepper på en harmonisk måte

  Hvis teppet er fargerikt, kan det integreres i nesten hvilken som helst boligstil. Det eneste du må huske på, er at minst én fargetone bør gjenspeiles i fargene på andre møbler. Siden det store utvalget av fargerike tepper tilbyr en ideell modell for enhver smak, er dette heldigvis relativt enkelt. I kombinasjon med et ensfarget interiør er et flerfarget teppe et spesielt vakkert blikkfang. Akkurat som et rødt teppe smigrer de imidlertid også mer eksotiske interiørstiler.

  Fargede tepper i et stort utvalg

  På benuta kan du få fargerike tepper i en lang rekke former, materialer, merker og fargekombinasjoner. Prisen kan variere mye avhengig av produksjonstype, størrelse og materiale. Et fargerikt balkongteppe eller et vintage flerfarget teppe kan gi uterommet ditt et helt spesielt preg og gjøre hagen eller balkongen til et koselig område. Enten det er et fargerikt berberteppe eller et flerfarget stripete teppe av sisal, er det ingen grenser for hva du kan velge hos benuta. Akkurat som et teppe i rosa og rose fargede tepper er spesielle blikkfang og fanger umiddelbart blikket til den som ser. Spesielt iøynefallende tepper bør derfor velges med omhu. Vil du tilføre litt farge til uteområdet ditt? Da er kanskje et uteteppe i fargerike fargeri våre populære design og størrelser noe for deg.

  Lat deg fortrylle av vårt utvalg

  I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av fargerike tepper i populære design og fargekombinasjoner. Bla gjennom utvalget nå og la deg inspirere av variasjonen. Uansett hvilken farge aksent du ønsker å sette hjemme - vi har den rette modellen for deg! I tillegg til tepper i rødt og rosa, finner du:

  Er du ute etter et enklere alternativ? Ikke noe problem, da kan du klikke deg gjennom vakre tepper i beige eller tepper i enkle farger som svart, hvitt eller mørkeblått. Som Europas største teppe forhandler finner du et stort utvalg av modeller hos benuta, med noe for enhver smak.