Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • jute tepper
 • Jute-tepper

  87 Produkter

  87/87 resultater

  Et bredt utvalg av jute-tepper hos benuta

  Med et jute-teppe kan du ønske den naturlige sjarmen til dette gulvtilbehøret velkommen inn i hjemmet ditt. Jute-tepper er en kombinasjon av stil og funksjonalitet som ikke bare tilfører hjemmet ditt verdi, men også representerer en miljøbevisst livsstil. Gi hjemmet ditt et nytt uttrykk med disse mer bærekraftige alternativene!

  Derfor elsker vi jute-tepper

  • Robuste og slitesterke: Jute-tepper er spesielt robuste, noe som gjør dem til et godt kjøp som du vil ha glede av i lang tid.

  • Miljøvennlige: De er laget av naturlige jutefibre og er et bærekraftig alternativ til andre materialer.

  • Allsidig: Jute-tepper kan kombineres på mange måter og passer godt inn i ulike interiørstiler - fra moderne til minimalistisk og tradisjonell.

  Til syvende og sist er et jute-teppe mer enn et dekorativt gulvtilbehør. Det er en forpliktelse til en mer bærekraftig livsstil, en hyllest til naturens skjønnhet og en hyllest til håndverket. Sett et personlig preg på hjemmet ditt og skap en innbydende atmosfære for deg og dine gjester.

  Gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår og finn jute-tepper i 200 x 300 cm, ovale, runde og mange flere varianter og størrelser! Er du på utkikk etter andre naturmaterialer? Da er kanskje vår kolleksjon av sisaltepper kanskje noe som passer for deg. De er nært beslektet med jute og er også et godt alternativ. Flere tepper tepper av naturfiber laget av ull eller bomull finner du også på nettet.

  Dykk inn i jute-teppenes verden

  Opplev den rene skjønnheten i jute-tepper - den perfekte harmonien mellom stil, bærekraft og holdbarhet. Disse teppene, som er vevd av naturlige jutefibre, bringer naturen inn i hjemmet ditt og forvandler det til et koselig fristed. Teppenes karismatiske teksturer og design er uimotståelige. Enten du velger et stort jute-teppe i stuen eller en stilig jute-løper i gangen, kan du gi hjemmet ditt et nytt uttrykk og nyte godt av materialets ulike kvaliteter:

  • Allsidighet: Du kan kjøpe jute-tepper i mange forskjellige former og størrelser. Alltid tilpasset dine individuelle behov og preferanser.

  • Holdbarhet: Jute-tepper er sterke og holdbare - designet for å tåle tidens tann.

  • Bærekraft: Dette gulvtilbehøret er laget av naturfibre og er et mer miljøvennlig alternativ.

  Runde jute-tepper med sjarm

  Forestill deg rommet ditt med et rundt jute-teppe i naturlig stil. Formen tilfører raffinement og varme og skaper et levende midtpunkt i hjemmet ditt. Det runde jute-teppet er allsidig og passer inn i nesten alle rom - enten det er i lesekroken, under salongbordet eller på barnerommet. Har du fått smaken på det? Da er det bare å ta en titt på sortimentet vårt på nettet og finne et vakkert rundt jute-teppe.

  Svarte jute-tepper for et sofistikert uttrykk

  I tillegg til materialets brune, naturlige sjarm, kan du også velge svarte jute-tepper for å tilføre mer eleganse til dine fire vegger. Dette gulvtilbehøret kombinerer eleganse og tilbakeholdenhet. Med sin praktiske evne til å skjule mindre smuss og flekker er det svarte jute-teppet perfekt for livlige områder som gangen eller stuen.

  Kjøp jute-tepper online hos benuta

  Med et jute-teppe kan du enkelt pifte opp ethvert rom. Velg det perfekte teppet i dag og klikk deg gjennom vårt store utvalg av jute-tepper i ulike størrelser, former og farger. For at det skal bli enda morsommere å handle, leverer vi hver bestilling rett hjem til deg. Og hvis du ikke liker favoritten din, kan du bare sende den tilbake til oss, og du har til og med 60 dager på deg.

  Bla gjennom vårt brede utvalg av jute-tepper og la deg inspirere!