Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • tepper av naturfiber
 • Tepper av naturfiber

  821 Produkter

  821/821 resultater

  Naturfibertepper og naturtepper hos benuta

  Naturfibertepper er svært populære takket være de naturlige materialene. Materialene spenner fra ull, bomull, sisal, jute og bambus til mer sjeldne naturfibre som hamp, banan, silke og lær. Selv om syntetiske fibre nå i økende grad brukes i tekstilindustrien, har naturfibrene høy status på grunn av sine allsidige egenskaper og bruksmuligheter. De brukes for eksempel som grunnmateriale i mange typer tepper og gir både moderne og klassiske teppevarianter et vakkert, naturlig utseende. Naturfibrenes robuste og allsidige egenskaper gjør det også mulig å bruke ulike produksjonsmetoder, for eksempel knyting, veving eller tufting av tepper. Et sisalteppe eller et jute-teppe har vanligvis en vevd struktur sammenlignet med et ullteppe.

  Oppdag det store utvalget av tepper laget av naturfibre

  Et teppe laget av naturfiber tilfører et behagelig preg av naturlighet og sjarm til ethvert hjem. Naturfibertepper er spesielt populære i stuer og soverom, og er derfor det perfekte tilbehøret til disse rommene. Syntetiske fibre som polypropylen egner seg derimot bedre til kjøkkentepper eller utendørstepper, da de utsettes for ekstra store påkjenninger. Naturfibre har utmerkede termoregulerende egenskaper. På grunn av denne „løse og hule“ strukturen er de i stand til å absorbere vanndamp og avgi den igjen ved behov, noe som spesielt gjelder for ull- og bomullstepper. Ulltepper absorberer for eksempel ikke bare varme, men skaper også et naturlig og sunt inneklima ved å regulere luftfuktigheten i oppholdsrommet, nøytralisere absorberte lukter og avgi dem tilbake til omgivelsene. I tillegg har naturfibrene andre egenskaper som taler for å bruke dem som naturfibertepper.

  Fra B som står for bomull til S som står for sial og U som står for ull: Hos benuta finner du et stort utvalg av tepper i mange forskjellige naturmaterialer. Enten runde, som løper eller klassisk rektangulære. Bla på nettet og velg et naturfiberteppe i et design som passer perfekt til deg og din interiørstil. Du finner det her:

  • Ensfargede modeller for en moderne atmosfære

  • Naturlige tepper med geometriske mønstre

  • Søte barnemønstre i bomull

  • Robuste naturtepper til kjøkkenet, gangen og spisestuen

  • og mye mer

  Kjøp naturfibertepper på nettet

  Et naturfiberteppe er et naturprodukt av høy kvalitet som kombinerer naturlighet og estetikk. Med et ullteppe fra New Zealand får du et spesielt edelt og førsteklasses produkt i hjemmet ditt, som du garantert vil sette pris på. Siden ullfibre og silkefibre absorberer farger svært godt, er de spesielt farge- og lysbestandige. I vårt sortiment finner du ikke bare tepper i sterke farger av alle slag, men også tepper i pastellfarger. Fra iøynefallende pop til klassisk elegant til enkelt og stilrent - moderne naturfibertepper finnes i mange forskjellige design og gir liv og friskhet til huset og hjemmet ditt, for eksempel som tepper i stuen.Naturfibertepper imponerer ikke bare med sin designvariasjon, men også med et mangfold av ulike former: Et teppe med høy luv av naturfiber med sin behagelige luv sørger for høy komfort i alle rom og holder føttene varme, men et rundt sisalteppe vil også begeistre med sin enestående slitestyrke.