Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • sisaltepper
 • Sisaltepper

  147 Produkter

  147/147 resultater

  Sisaltepper: Naturens skjønnhet

  Sisaltepper er ekte naturskjønnheter som gir ethvert hjem en spesiell, naturlig sjarm. De scorer først og fremst poeng med sitt biologisk nedbrytbare materiale, som utvinnes av bladfibrene fra sisalagaven. Som fornybart råmateriale lever de opp til prinsippet om bærekraft og har dermed en god miljøbalanse. Siden de er svært robuste og motstandsdyktige, som materialet i et ullteppe eller utendørsteppe, kan de brukes på mange måter og egner seg spesielt godt som utgangsmateriale for et naturfiberteppe.

  Oppdag utvalget av sisaltepper i beige, svart, blått og andre flotte farger i nettbutikken til benuta, og velg din nye favoritt. Mange av modellene er tilgjengelige umiddelbart.

  Sisaltepper pynter opp i hjemmet ditt

  Et sisalteppe kan pynte opp i nesten alle hjem. Den sklisikre undersiden gir et sikkert grep og holder seg alltid på plass. Takket være sin slitestyrke tåler sisaltepper også mye bruk i travle oppholdsrom, for eksempel som kjøkkentepper. Dermed er tepper av naturfiber spesielt slitesterke. Det positive med naturmaterialer er at de hygroskopiske egenskapene skaper et sunt inneklima ved at de absorberer fuktighet fra rommet og avgir den igjen ved behov. Det er likevel verdt å merke seg at de ikke egner seg for permanent fuktige rom, som for eksempel baderom, da sisaltepper kan bli skadet av for mye fuktighet, og vannflekker kan bli værende på lang sikt.

  Naturlige tepper hos benuta

  Sisaltepper er mye mer enn et funksjonelt høydepunkt: De er det ideelle gulvbelegget for naturelskere og alle som elsker klassisk og tidløs design. Sisaltepper i naturfarger som beige, brunt eller rødt virker vanligvis diskré og gir dermed mye rom for individuell utforming av rommet. Mange tepper i sisal-look er dessuten innrammet av en vakker kant, som i tillegg fremhever den naturlige strukturen til de flatvevde teppene. Med et stort utvalg av ulike former og størrelser har du mulighet til å legge dem i nesten alle deler av huset. Særlig populære er teppeløpere av sisal, som med sin form passer perfekt til smale, langstrakte ganger. Men også andre modeller inspirerer med sitt naturlige utseende og enkle design: Enten du velger et rundt eller firkantet teppe, utstråler det alltid en varm og koselig atmosfære i hjemmet.

  Finn din favoritt

  Hos benuta kan du kjøpe et bredt utvalg av sisaltepper på nettet i mange former, for eksempel runde, løpere eller rektangulære. Vi tilbyr også et bredt utvalg av farger. I tillegg til sisal finner du mange andre tepper av naturfiber i nettbutikken vår, som f.eks:

  Sisaltepper med border som et statement i stuen din

  Hvis et ensfarget teppe blir for ensfarget for deg, bør du gå for et sisalteppe med en kant i turkis, grønt eller rødt. Til tross for den tidløse designen kan du sette aksenter med en kant i kontrastfarger og koordinere innredningen med tilbehør og pynt i samme farge. Hvis du foretrekker noe mer iøynefallende, kan du velge et orientalsk teppe med kant i stedet for et sisalteppe. Dekorasjonene gjør teppet til et blikkfang i enhver stue.

  Kjøp sisaltepper på nett hos benuta

  Ønsker du å skape en avslappet oase av velvære innenfor dine fire vegger? Da kan du gå for det naturlige materialet og plassere et stilig sisalteppe i hjemmet ditt. Se det store utvalget av sisaltepper i mange farger som beige, rødt, blått og svart på nettet. Du kan velge mellom ulike størrelser og former og få din favoritt levert direkte hjem til deg. Hvis du ikke liker bestillingen din, kan du returnere den til oss innen 60 dager takket være vår utvidede retur rett.

  La deg inspirere og finn et teppe som passer deg og dine ønsker!