Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • kvadratiske tepper
 • Kvadratiske tepper

  19 Produkter

  19/19 resultater

  Kvadratiske tepper

  Kvadratisk, praktisk, bra! Fra runde til rektangulære og ovale - tepper finnes i alle tenkelige former. Spesielt hvis du elsker harmoni og balanse og er ute etter et unikt blikkfang, er et kvadratisk teppe midt i blinken for deg! Hvis du vil at det nye teppet ditt skal være kvadratisk, kan du enkelt finne det rette designet i vår benuta-butikk.

  Hva er det som gjør kvadratiske tepper så spesielle?

  Ved kvadratiske tepper er alle sidene nøyaktig like lange. Derfor er det kvadratiske teppet spesielt interessant for rom med mangel på symmetri eller med begrenset plass. Et kvadratisk teppe skaper ro, orden og klarhet i hjemmet takket være de rette linjene. Tips: Bruk et teppeunderlag for å sikre at det ikke sklir og blir en farlig snublefelle.

  I utgangspunktet anbefaler vi at du velger et teppe som harmonerer med planløsningen i rommet ditt. Hvis rommet er rektangulært, vil et rektangulært teppe passe perfekt. Er det kvadratisk, for eksempel et lite kjøkken, en gang eller en balkong, er et kvadratisk teppe superharmonisk. Det samme gjelder møbler: Et kvadratisk teppe passer for eksempel perfekt til et kvadratisk spisebord.

  Fordelene i korthet

  • Kvadratiske tepper skaper en følelse av ro og symmetri

  • De er perfekte for små rom

  • De finnes i utallige stiler og størrelser

  Stort utvalg av design

  Om det er et firkantet utendørs teppe eller en koselig high-pile-modell til stuen din - i vår benuta-butikk finner du et teppe som passer deg perfekt takket være det store utvalget av materialer, farger og størrelser. Her er 3 tips som hjelper deg med å velge din nye favoritt: 

  1) Størrelsen 

  Velg riktig størrelse for å få mest mulig ut av det nye, kvadratiske teppet ditt:

  Velg riktig størrelse på teppet ved å se på det sentrale møbelet i rommet ditt. Hvis sengen, sofaen eller spisebordet er veldig stort, anbefaler vi et kvadratisk teppe med en minimumsstørrelse på 300 x 300 cm. Hvis du ikke har så mye plass i rommet, holder det med et kvadratisk teppe på 160 x 160 cm.

  2) Materialene

  Fra luksuriøs skimrende viskose, robust jute til naturlig ull - benuta tilbyr kvadratiske tepper i ulike materialer for enhver livsstil og smak. Til stuen eller soverommet anbefaler vi en koselig modell. Spesielt kvadratiske tepper med høy luv i ull eller syntetiske fibre gir en varm og behagelig følelse. Til balkongen, terrassen, kjøkkenet eller gangen egner det seg godt med lettstelte modeller av syntetiske fibre eller vaskbare tepper.

  3) Farger og stilarter

  Velg ditt nye, kvadratiske teppe slik at det passer til resten av interiøret for å skape et harmonisk uttrykk. Et kvadratisk teppe i grått, svart eller kremfarget passer godt til en moderne stil. Tepper i skandi-stil er også et perfekt supplement til en monokrom stil. Hvis du liker at hjemmet ditt er fargerikt og uvanlig, finner du også et stort utvalg av fargerike, kvadratiske tepper i benuta-butikken som passer perfekt til Colourful Living-trenden - mulighetene er uendelige!

  Slik tar du vare på kvadratiske tepper

  Rengjør teppet grundig og regelmessig for å ha glede av det lenge. Støvsug det en gang i uken, luft og bank det regelmessig og gi det en grundig rengjøring hvert tredje år. Vask det i vaskemaskinen eller for hånd hvis produsenten sier at du kan gjøre det. Hvis du ikke kan vaske teppet, kan du bruke en tepperenser.

  Kjøp kvadratiske tepper på nett hos benuta

  Er nysgjerrigheten din vekket, og har du lyst til å prøve noe nytt i hjemmet ditt? Da er vår benuta nettbutikk det rette stedet for deg! Vi har et stort utvalg av kvadratiske tepper til priser som vil inspirere deg! Når du har funnet din favoritt, sender vi den direkte hjem til deg, helt gratis og bekvemt. Og hvis du ikke liker det, er det bare å sende det tilbake til oss. God fornøyelse med å shoppe og surfe!