Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • lilla teppe
 • Lilla teppe

  17 Produkter

  17/17 resultater

  Lilla teppe: skape et fargerikt høydepunkt

  Et lilla teppe gir ethvert interiør et utpreget elegant og samtidig mystisk preg. Lilla tepper skaper alltid en følelse av avslapping og trygghet og egner seg derfor perfekt som teppe på soverommet eller i stuen. Den ekstravagante fargen består av fargene rødt og blått og gir ulike nyanser avhengig av blandingsforholdet. Dette gjør det mulig å påvirke atmosfæren i stuen på en målrettet måte: Hvis teppet er lilla, skapes en myk, romantisk stemning. I likhet med et rosa teppe er et lilla eller bjørnebærfarget teppe ekstra kraftig og skaper en lidenskapelig, varm atmosfære. I en mørkere tone viser et lilla teppe en glamorøs karisma.

  Har du fått sansen for lilla? I vårt store utvalg av fargerike tepper i ulike farger, former og mønstre finner du garantert et nytt, vakkert teppe. God fornøyelse med surfingen og shoppingen!

  Slik kombinerer du lilla tepper på riktig måte

  Med et lilla teppe trenger du ikke å holde deg til én innredningsstil. Lek med boligtilbehør i ulike fargenyanser og gi interiøret ditt en individuell karakter igjen og igjen! Med skinnende tilbehør i gull og sølv kan du sette lyse aksenter og understreke det sofistikerte ved et lilla teppe. Bruk grå eller svart i kombinasjon med lilla tepper for å skape et rolig og avslappende helhetsinntrykk. Lilla tepper kan også fint kombineres med taupefargede tepper for å skape en harmonisk helhet.
  Enten pastellfarget eller mørk lilla. Enten de er ensfargede eller med trykk. Bla gjennom et stort utvalg av lilla tepper på nettet og oppdag:

  • Moderne stiler for ethvert oppholdsrom

  • Klassiske modeller til stuen og soverommet

  • Lekne plagg med frynser

  • Geometriske mønstre og rene linjer

  Den riktige måten å kombinere et lilla teppe

  Med et lilla teppe trenger du ikke å binde deg til én interiørstil. Lek med boligtilbehør i ulike fargenyanser og gi interiøret ditt et individuelt særpreg om og om igjen! Med skinnende tilbehør i gull og sølv kan du sette lysende aksenter og understreke det sofistikerte ved et lilla teppe. For å skape ro og avslapping i helheten kan du bruke grått eller svart i kombinasjon med lilla tepperlilla tepper kan også fint kombineres med taupe tepper for å skape et harmonisk helhetsbilde.

  Lilla tepper i et enormt utvalg

  På benuta kan du velge mellom et stort utvalg av lilla tepper og finne det rette gulvtilbehøret til rommet ditt. I vår nettbutikk for tepper vil ingen ønsker forbli uoppfylte. Vi tilbyr et stort utvalg av naturlige, lilla utendørstepper av sisal, ullete, myke og koselige lilla tepper med høy luv eller ekstravagante lilla eller klassiske lilla tepper, for å nevne noen eksempler. Vår bestselger blant de lilla teppene er det lilla, kortluvede teppet Frencie Baroque. I tillegg er våre lilla vintagetepper spesielt populære for tiden, siden de er enkle og fleksible å kombinere og gir en spesiell atmosfære til ethvert rom eller soverom.

  Grå-lilla tepper for ethvert oppholdsrom


  Grå-lilla tepper passer inn i alle rom og skaper en fargerik aksent uten å overdøve. Et gulvteppe i denne fargekombinasjonen ser spesielt stilig ut i en koselig landlig stil. Fra stuen til spisestuen og soverommet: Et teppe i grått og lilla gjør de fire veggene mer koselige og gir rommet et tidløst preg. Prøv deg frem og innred hjemmet ditt med et teppe i lilla og grått!