Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • rosa teppe
 • Rosa teppe

  143 Produkter

  143/143 resultater

  Tepperosa av benuta

  Rosa tepper er en fin måte å bringe farge og friskhet inn i boligen på. Den pastellfargede nyansen, som har et høyt hvitinnhold, sies ofte å ha en positiv og optimistisk effekt, og derfor brukes den gjerne i ulike oppholdsrom - enten det er som kjøkkenteppe eller som veggfarge på barnerommet.

  Tepper i antikkrosa er bare noen få nyanser mørkere enn tepper i rosa eller rose, men skaper også en koselig atmosfære som gir interiøret en delikat, hjemmekoselig karakter. Gå på oppdagelsesferd på nettet nå og la deg fortrylle av våre fargerike tepper.

  Kombinere rosa tepper på riktig måte

  Rosa tepper og fuchsiatepper er mer intense og klare i fargene enn et rosa teppe. Med et rosa teppe kan man sette vakre, uttrykksfulle aksenter i stuen på samme måte som med et blått teppe. Fargen bør imidlertid kombineres med omhu. For å skape et helhetlig helhetsbilde bør du velge tilbehør i samme rosa nyanse eller andre nyanser som skaper små kontraster. Rosa tepper gir mørke møbler et svært sofistikert uttrykk, og i kombinasjon med hvitt skaper de en herlig, frisk atmosfære. Et lilla teppe er et interessant alternativ - det ser mindre prangende ut, men like elegant og moderne.

  Er du til landlig stil? Et teppe i rosa og grått bringer en koselig interiørstil inn i hjemmet ditt og skaper en herlig atmosfære å føle seg vel i. Rosa og grått er en ideell fargekombinasjon som skaper en harmonisk helhet som er stilig og tidløs. Hvorfor ikke prøve og finne et teppe i vakre rosa og grå nyanser på nettet?

  Stort utvalg av rosa tepper og rosa modeller

  Hos benuta har du et stort utvalg av rosa og rosa tepper og kan velge hvilket rosa teppe eller teppe du liker best etter din smak. Spesielt når det gjelder rosa og rosatoner, finnes det selvfølgelig et svært bredt utvalg av tepper, som for eksempel lys rosa, knallrosa eller lakserosa. Spesielt rosa tepper til barn er en bestselger i nettbutikken til benuta tepper. De rosa raggeteppene er en spesielt populær variant. Hos benuta er det heller ingen grenser for form, størrelse, produksjonsmåte og materialvalg, så du kan velge mellom et nesten ubegrenset antall rosa tepper.

  • Moderne stiler for ethvert oppholdsrom

  • Vintage- og retrolook for en spennende atmosfære i stuen og på soverommet

  • Romantiske trykk

  • Abstrakte og geometriske mønstre

  • Ensfargede tepper i forskjellige luvhøyder

  • Søte barnemønstre for de minste

  • Runde tepper i rosa for en avslappet atmosfære

  Landlig stil i rosa og grått


  I tillegg til turkis og grått passer tepper i rosa og grått perfekt til den koselige landstilstilen. Men disse teppene passer også godt til andre interiørstiler. På nettet finner du et stort utvalg av rosa og grå tepper med ulik luvhøyde og i forskjellige materialer. Vil du innrede et lekerom? Våre ull- og bomullsvarianter i rosa og grått vil gjøre seg godt på barnerommet. Her kan de løpe rundt, leke og utforske verden.