Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Tepper som tåler livet og tar seg godt ut

Enten det er for store eller små, to- eller firbente: Hos benuta Nest finner du lettstelte tepper og boligtilbehør i moderne design - for et hjem som alle liker.

1084 Produkter

1084/1084 resultater

benuta Nest - med stil i hverdagen

Vil du ha et lettstelt teppe som ikke bare er praktisk, men også stilig og moderne også? Da kan du stole på kolleksjonene fra benuta Nest. Uansett hvilket teppe du velger - det er forberedt på et fargerikt og allsidig liv. Men du trenger heller ikke å gå på akkord med designet: I tillegg til tidløse vintage- og berberstiler finner du også favoritter og de nyeste trendene.

Pleievennlige tepper for et fargerikt familieliv

Lett å rengjøre, holder lenge - det er mottoet til benuta Nest. Enten du har barn eller kjæledyr - teppene våre er robuste og tåler en flekk eller to. Tepper med kort luv og flattvevde tepper er spesielt praktiske, siden du enkelt kan støvsuge dem i løpet av de vanlige husholdningsrutinene.

Derfor er kolleksjonene våre fra benuta Nest så praktiske og enkle å rengjøre:

  1. Mange tepper kan vaskes og vaskes, og er derfor enkle å rengjøre

  2. Alle tepper er laget av slitesterke materialer (f.eks. naturfibre som bomull, sisal og ull eller syntetiske fibre som polyester, resirkulerte PET-flasker og polypropylen).

  3. Det er ikke lett å se flekker på våre design med ufølsomme farger og gjennomtenkte mønstre.

  4. Noen av designene er sammenleggbare, noe som gjør dem enkle å oppbevare.

  5. Mange modeller har kort luv (ingen snublefare, dyrene setter seg ikke fast med potene sine).

Sanne allroundere er smussavvisende utendørstepper som er laget av syntetiske fibre som polypropylen eller resirkulert PET. De tåler en kort regnskur, og du kan fint bruke dem innendørs i vinterhalvåret. De er enkle og raske å rengjøre og egner seg derfor godt i travle rom som kjøkken, gang eller spisestue. Her er sisaltepper også et godt alternativ hvis du foretrekker det naturlige utseendet. I bloggen vår gir vi deg nyttige pleietips for å sikre at teppet ditt varer lenge.

Vaskbare tepper for beskyttet lek og moro

Fri lek med de små i barnehagen uten å måtte bekymre deg for flekker - benuta Nest gjør det mulig. Oppdag et stort utvalg av vaskbare tepper laget av bomull i moderne design som du kan vaske for hånd eller i vaskemaskinen uten å bekymre deg. Vaskeanvisninger finner du på etiketten.

I rom som brukes mye, som stue, kjøkken eller gang, vil småsøl raskt finne veien til teppet. Våre slitesterke tepper tåler de sporene som livet etterlater seg. Slik at det turbulente familielivet raskt kan fortsette igjen.

Ønsker du enda mer sikkerhet for barn og kjæledyr, er teppeunderlagene våre et perfekt supplement til det nye gulvtilbehøret. De er sklisikre, hindrer at du snubler og forhindrer at teppet blir krøllete eller rynkete. Vaskbare barnetepper og de flotteste kolleksjonene våre spesielt for barn finner du på Lytte.

Moderne tilbehør til hjemmet for mer hygge

Try’s with Gemütlichkeit! Det stilige hjemmetilbehøret vårt er også robust, lett å rengjøre og noen kan til og med vaskes. I tillegg finner du puterpledd eller skinn Tilfør varme til hjemmet ditt og skap en fin, avslappet atmosfære der hele familien kan føle seg hjemme. Kombiner dem minimalistisk i naturlige farger som krem, beige, brunt og grått, eller skap liv og røre med sterke farger og mønstre.

En koselig følgesvenn med mange talenter er puffen. Bruk den for eksempel som sitteplass for spontane gjester. På den måten skaper den en avslappet atmosfære. Hvis du ikke trenger den til å sitte på, kan du også gjøre den om til et bord eller en hylle.