Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • rodt teppe
 • Rødt teppe

  65 Produkter

  65/65 resultater

  Oppdag tepper i rødt: rød, mørkerød, Bordeaux & Co.

  Et rødt teppe er et designelement som setter kontrasterende aksenter i ethvert oppholdsrom. Enten det er som en rød løper eller som et mørkerødt raggeteppe – røde tepper lover spennende variasjon og lar deg garantert ikke kjede deg. Rødt er tross alt kjærlighetens farge og forbindes også med lidenskap, energi og glede. I oppholdsrommet forbindes den også med selvtillit og vitalitet, noe som gjør et rødt teppe spesielt godt egnet til oppholdsrom som kjøkkenet.

  Har du også lyst på et rødt teppe? Da kan du nå se vårt store utvalg av fargede tepper og la deg fortrylle av et fantastisk utvalg.

  Kombinasjon av røde tepper

  Røde tepper kombineres best med svarte eller hvite innredningselementer. Dette skaper en moderne atmosfære som innbyr til avslapping og velvære. Men også tepper i Bordeaux- eller vinrødt gir hjemmet ditt et elegant preg og harmonerer perfekt med møbler og tilbehør i hvitt, sølv og grått. Et rosa teppe kommer også fra samme fargefamilie som røde tepper, men inneholder en svært høy andel hvitt og har dermed en spesielt myk effekt. Noen ganger søtt og romantisk, andre ganger moderne og friskt: et rødt teppe er et allsidig smykke å forelske seg i.

  Hvordan innrede med røde tepper?

  Røde tepper kombineres best med svarte eller hvite innredningselementer. Det skaper en moderne atmosfære som innbyr til avslapping og avslapning. Men også tepper i bordeaux- eller vinrødt gir hjemmet ditt et elegant preg og harmonerer perfekt med møbler og tilbehør i hvitt, sølv og grått. Et rosa teppe hører også til i samme fargefamilie som røde tepper, men har en svært høy andel hvitt og virker derfor ekstra mykt. Noen ganger søtt og romantisk, andre ganger moderne og friskt: et rødt teppe er et allsidig smykke å forelske seg i. La det nye røde smykket komme til sin rett og skap en stilig og stilfull atmosfære i enhver stue!

  • Stue: Et rødt teppe gir varme til rommet. For å øke trivselsfaktoren bør du velge et mykt og mykt teppe med dyp luv. Du vil gå på det som på skyer og alltid ha det varmt om føttene. I stuen er røde modeller med vintage- og retrolook, orientalske ornamenter eller geometriske mønstre spesielt fine.

  • Soverom: I dette rommet anbefaler vi et ensfarget møbel for å skape mer ro. Om du velger et rødt teppe med høy eller kort luv er helt opp til deg. Lek gjerne med formen eller størrelsen på modellen for å skape en koselig atmosfære. Et sengeteppe gjør soverommet ekstra koselig.

  • Kjøkken: En løper i rødt kan fremheve et ellers ensfarget kjøkken og skape et visuelt høydepunkt. Våre tepper med matchende ordtak til kjøkkenet er spesielt populære og stilige.

  • Entré: Du kan alltid kombinere rødfargen med hvite eller svarte møbler. Velg et rundt rødt teppe i entréen for å gjøre den mer innbydende og vennlig. Det beste valget her er en robust flatvevd modell som du raskt og enkelt kan støvsuge.

  Røde tepper i mange varianter

  Røde tepper finnes også i mange forskjellige former, design, materialer og størrelser. Unn deg selv et fløyelsaktig rødt teppe med dyp luv, eller dekorer hagen eller terrassen med et rødt utendørsteppe. Med moderne og elegante mønstre og alle tenkelige fargenyanser kan du understreke den individuelle karakteren til det stilige gulvtilbehøret. Det finnes mange ulike nyanser av rødt, som bordeauxrødt, lakserødt, lysrødt og mange flere, men ikke alle nyanser av rødt harmonerer med alle interiører. Det er derfor viktig at du velger det røde teppet ditt med omhu, slik at det fargemessig passer godt inn i rommet.

  Røde tepper er like tepper i oransje iøynefallende og alt annet enn kjedelige.

  Kjøp tepper i rødt på nettet

  Hvis du ønsker å kjøpe røde tepper online billig, så er benuta det rette stedet for deg. Her vil du nesten helt sikkert finne den rette modellen av din røde løper. Hos benuta står kvaliteten i forgrunnen, i tillegg til design og uslåelige priser. Vi legger stor vekt på at våre moderne tepper er nesten like robuste og holder like lenge som for eksempel et håndvevd persisk teppe.