Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • teppe svart
 • Teppe svart

  57 Produkter

  57/57 resultater

  Teppe i svart: for en industriell og monokrom look

  Sorte tepper er sannsynligvis et av de mest klassiske teppene av alle. Den mørke fargen er svært enkel og stilren, noe som gir dem en tidløs og elegant sjarm. Hvis teppet er svart, kan det kombineres med møbler og tilbehør i nesten hvilken som helst farge. Svarte tepper gjør seg godt i nesten alle oppholdsrom - enten det er som et teppe foran kjøkkenet eller som et koselig underlag på badet. Bare i små rom bør sorte tepper helst ikke plasseres, da dette skaper et mørkt og ubehagelig miljø. Tepper i beige eller hvitt egner seg derfor bedre til små rom, da den lyse nyansen får dem til å virke større og mer åpne.

  Kjøp svarte tepper på nett

  Oppdag svarte tepper på nett hos benuta og la deg inspirere av det store utvalget av design og materialer. Med et ensfarget teppe kan du skape en spesielt enkel og samtidig svært elegant atmosfære. Et lekent uttrykk kan derimot skapes med individuelle teppedesign: geometriske motiver, ornamentale mønstre og blomsterdekorasjoner er bare noen av de mange mulighetene. Men ulike materialer gir også et teppe i svart en viss struktur og dermed en umiskjennelig karakter. Hvis et svart teppe er vevd av slitesterk sisal, er det spesielt lett å rengjøre og robust. Kosefibre i ull gir derimot naturlig hygge og en varm følelse på føttene. Hvis du er på utkikk etter den perfekte balansen mellom mørke og lyse toner, finner du garantert et vakkert teppe blant våre svart-hvite tepper eller beige-svarte tepper.

  Kombinere svarte tepper elegant

  På benuta kan du velge mellom et bredt utvalg av svarte tepper, enten du er på jakt etter et svart korthåret teppe, et svart chevronteppe eller et robust svart utendørsteppe. Svart kan kombineres med nesten alle farger, og spesielt med rosa tepper. Med korte leveringstider og gratis frakt kan det svarte gulvtilbehøret snart pryde hjemmet ditt. Hva med for eksempel et svart jute-teppe eller et rundt teppe i svart? Finn din favoritt nå!

  benuta stylingtips

  Vi elsker tepper i svart fordi de kan kombineres med nesten alle interiørstiler og i alle slags rom. Hva sier du for eksempel til et mykt og mykt teppe med dyp luv i svart på soverommet? Eller en flatvevd modell med geometrisk mønster i gangen? Det er ingen grenser for design, størrelser og former - la kreativiteten løpe løpsk og oppdag dem online hos oss:

  • Moderne stiler: Ensfargede tepper i svart med høy eller kort luv ser stilige og moderne ut. Du kan kombinere disse teppene i alle rom, og du kan forsterke dem med fargerikt tilbehør eller monokrome dekorative elementer.

  • Klassisk look: Vintage-trykk i svart og grått gir et interessant preg til for eksempel stuen. De er både klassiske og moderne og utstråler en følelse av tidløs eleganse.

  • Monokrome design: Enten det er geometriske mønstre eller linjer i svart og hvitt - disse teppene passer godt til et minimalistisk eller skandinavisk interiør. Men du kan også kombinere det svarte teppet med den populære industristilen.

  • Luksuriøse tepper: Svarte tepper med høy luv, som for eksempel de fra DAVE- eller WHISPER-kolleksjonen, ser spesielt luksuriøse ut og skaper mer hygge i hjemmet. De egner seg spesielt godt i stuen eller på soverommet.