Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • teppegult
 • Teppegult og sennepsgult

  74 Produkter

  74/74 resultater

  Gult teppe, sennepsgult teppe, gull med mer

  Et gult teppe beriker ethvert oppholdsrom med sin lysende utstråling. Siden fargen gul generelt står for lys og varme, har gule tepper en positiv effekt og skaper god stemning på barnerommet, soverommet og badet. Ofte foretrekkes imidlertid et brunt teppe fremfor et gult på grunn av sin enkelhet, men spesielt når det gjelder innredning, belønnes mot til å bruke farger. Er teppet gult, skapes det en solfylt atmosfære som gir fargerike aksenter og mer lys i rommet. Gule tepper finnes dessuten i ulike nyanser og gir dermed stort spillerom for personlig smak. Dermed kan teppet være gull, solgult eller sennepsgult.

  Snus innom nettbutikken vår nå og la deg fortrylle av et stort utvalg av fargede tepper i stilige farger som gult. Ditt nye yndlingsteppe er kanskje bare et klikk unna

  Smarte kombinasjoner av gule tepper

  Når et gult teppe kombineres på en smart måte med andre farger i stuen, påvirkes helhetsbildet og stemningen i stuen betraktelig: Gule tepper ser spesielt uttrykksfulle og vennlige ut når de kombineres med antrasitt. De ser også varme, men mer spennende og eksotiske ut med røde eller rosa møbler.

  Hvordan kombinere gule tepper

  Hvis et gult teppe brukes sammen med andre farger i stuen, påvirkes helheten og stemningen i rommet: Gule tepper ser spesielt uttrykksfulle og vennlige ut i kombinasjon med antrasitt. De har også en varmende, men mer spennende og eksotisk effekt sammen med røde eller rosa møbler. Gule tepper ser også flotte og stilige ut sammen med mørke møbler og industriell stil. Du kan kombinere gule og sennepsgule tepper med mange forskjellige innredningsstiler:

  • Moderne og minimalistisk: Kombiner det gule teppet med møbler i nøytrale farger som hvitt, grått eller svart. Lyst treverk og rene linjer passer perfekt til denne stilen.
   Boho og eklektisk: Her kan du leke med mønstre og teksturer. Kombiner det gule teppet med fargerike puter, planter eller vintagemøbler for å skape en avslappet, men stilfull atmosfære.

  • Skandinavisk: Denne stilen kjennetegnes av sin elegante enkelhet. Her kan du bringe varme og hygge inn i rommet med et gult teppe.

  • Industriell: Et gult teppe er et visuelt statement i et rustikt og industrielt interiør.Kombinert med metallelementer og mørke farger kommer modellen virkelig til sin rett.

  • Tradisjonelt og klassisk: I tradisjonelle omgivelser kan du tilføre eleganse og varme til rommet med et gult teppe i kombinasjon med mørkere tremøbler og sterke farger som marineblått eller smaragdgrønt.

  Gule tepper i stort utvalg

  På benuta kan du velge mellom et stort utvalg av gule tepper, enten du er ute etter en gul badematte, et knallgult chevronteppe eller et uteteppe i gult. Akkurat som hvite tepper kan gule tepper integreres på mange forskjellige måter i alle slags rom, og avhengig av den gule varianten kan de integreres diskret eller iøynefallende i de fire veggene. Våre mange filtermuligheter etter materiale, form, merke, pris og mye mer gjør det enkelt for deg å finne det perfekte gule teppet. Med kort leveringstid og gratis frakt kan den gule perlen snart pryde gulvet ditt.