Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • ullteppe
 • Ullteppe

  517 Produkter

  517/517 resultater

  Ulltepper: Naturlige stiler med velværegaranti

  Ul er en fornybar ressurs fra pattedyr som sau og geit. Det er vitenskapelig bevist at ull er det eldste fibermaterialet mennesket har brukt, helt tilbake til det 4. århundre f.Kr. Selv om syntetiske fibre nå i økende grad brukes i tekstilindustrien, er ullfibrene fortsatt høyt verdsatt på grunn av sine allsidige egenskaper og bruksområder. De brukes for eksempel som grunnmateriale i mange typer tepper og gir både moderne og klassiske varianter et vakkert og naturlig utseende. Ullfiberens grove og robuste natur gjør det også mulig å produsere tepper på ulike måter, for eksempel ved knytting, veving eller tufting. Et sisalteppe har som regel en vevd struktur til sammenligning.

  Ulltepper med velværegaranti

  Et koselig ullteppe gir et behagelig preg av naturlighet og varme til ethvert hjem. Siden dette er noe man setter særlig pris på i stuer og soverom, er ulltepper det perfekte tilbehøret til disse rommene. Til et kjøkken- eller utendørsteppe er derimot syntetiske fibre som polypropylen mer egnet. Ullfibrene har en løs struktur og dermed naturlige termoregulerende egenskaper. Den hule strukturen gjør dem i stand til å absorbere vanndamp og avgi den igjen ved behov. I tillegg kan varmen lagres effektivt i disse mellomrommene. Det praktiske aspektet ved dette er at tepper av ull ikke bare isolerer varme, men også skaper et naturlig og sunt inneklima ved å regulere luftfuktigheten i oppholdsrommet, nøytralisere absorbert lukt og avgi den tilbake til omgivelsene. Også andre egenskaper ved ullfibrene taler for å bruke dem som ulltepper. De er svært elastiske og stabile, noe som gjør at de kan gå tilbake til sin opprinnelige form selv etter mye bruk; for eksempel kan trykkmerker forårsaket av møbler formes på nytt. Den lave smussadhesjonen er også høyt respektert i hjemmet.

  Fargerike ulltepper

  Et ullteppe er et naturprodukt av høy kvalitet som kombinerer funksjonalitet og estetikk. Med et teppe i ren ny ull får du et spesielt edelt og førsteklasses møbel til hjemmet ditt, som du garantert vil sette pris på. Siden ullfibrene absorberer farger svært godt, er de spesielt farge- og lysbestandige. I benuta-sortimentet finner du for eksempel ikke bare et teppe i grønt, men også i andre myke og sterke farger. Fra iøynefallende pop til klassisk elegant og enkelt - moderne ulltepper, men også bomullstepper, er tilgjengelige i en rekke ulike design og tilfører, som for eksempel skandinaviske tepper, liv og friskhet til huset og hjemmet ditt. Ulltepper imponerer imidlertid ikke bare med sitt designmangfold, men også med en rekke forskjellige former: Et ullteppe med høy luv gir høy komfort i alle rom og holder føttene varme, men et rundt ullteppe vil også begeistre med sin uforlignelige form. For de som er allergiske mot dyrehår, anbefaler vi et viskoseteppe laget av naturlige syntetiske fibre.

  I tillegg til fargerikt gulvtilbehør i gult eller rødt finner du også mange stilige ulltepper i grått eller andre dempede farger som krem eller hvitt på nettet. Det fine med disse teppene er at de er så allsidige! Er stuen din innredet i skandinavisk stil? Ikke noe problem! Liker du spesielt godt den industrielle stilen i hjemmet ditt? Et grått ullteppe passer perfekt inn her også. Ønsker du å skape en luksuriøs og moderne sjarm? Ikke noe problem med et stilig ullteppe i grått. Med noen få enkle grep kan du kombinere denne modellen med nesten hvilken som helst interiørstil!

  La deg inspirere av mangfoldet

  Rundt, som løper eller klassisk rektangulært: På nettet finner du et stort utvalg av trendy og tidløse ulltepper. Her er det noe for enhver smak - fra industriell look til boho chic og retrodesign. Bla på nettet nå og oppdag ullmodeller i mange flotte farger, former og stiler, for eksempel

  • Lyse ulltepper i beige, hvitt eller grått

  • Fargerike modeller i grønt, blått eller turkis

  • Monokrome modeller i svart og hvitt eller med geomønstre

  • Runde ulltepper eller som løpere

  • Populære størrelser som ulltepper i 200x300 cm eller 160x230 cm

  Rengjøring og pleie av ulltepper

  For at du skal ha glede av ullteppet ditt lenge, bør du først og fremst ta godt vare på det. Spesielt ulltepper trenger spesiell pleie, og det er noen viktige punkter å huske på når du rengjør ulltepper. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du ta en titt på vår veiledningsartikkel: Rengjøring av tepper og flekkfjerning. For spesielt vanskelige flekker eller spesielt verdifulle tepper bør du tilkalle en profesjonell tepperenser.

  Oppdag de vakre ullteppene fra benuta og kjøp teppet ditt på nettet i dag.