Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • viskose tepper
 • Viskose-tepper

  166 Produkter

  166/166 resultater

  Viskose-tepper: Luksuriøs sjarm i hjemmet ditt

  Myk, glitrende og fløyelsmyk, Viscose-tepper beriker hjemmet ditt med en silkemyk glans og en fargepalett med elegante nyanser og diskré design. Designet på dette spesielle gulvtilbehøret er enkelt, men likevel imponerende. Et strålende fargespill utspiller seg på hvert viskoseteppe: De silkemyke fibrene reflekterer lyset og skaper en raffinert glans som gir en unik overflate avhengig av vinkelen det betraktes fra, og som er like individuell som et vintage-teppe.

  Mens et sisalteppe er laget av naturfibre, er et viskoseteppe laget av syntetiske naturfibre. Dette har flere fordeler, for i motsetning til ulltepper, er viskosetepper egnet for personer som er allergiske mot dyrehår. Ettersom viskosestrukturen er svært fin, har viskosetepper lignende egenskaper som bomullstepper, men kan bearbeides enda finere, noe som betyr at luven på disse skinnende teppene kan bearbeides svært tett og, til tross for den relativt lille luvlengden, er like behagelig og myk som et teppe med høy luv.

  Derfor elsker vi viskosetepper

  • Egnet for allergikere: innendørs

  • Gir hjemmet ditt et luksuriøst og moderne uttrykk

  • Viskosen føles myk og behagelig mot føttene til tross for den korte luvflaten

  Luksuriøse viskosetepper

  Overflaten på et viskoseteppe er myk som silke og beriker spesielt stuer og soverom med sin edle glans. Viskosetepper er omhyggelig håndlaget og kan være laget av 100 % viskose. Avhengig av modell skaper ulike kombinasjoner av materialer, for eksempel glitrende viskose og ull av høy kvalitet, en koselig atmosfære. Bomull er også en populær fiber som ofte brukes i kombinasjon med viskose. Dette unike materialvalget gjør ikke bare teppene spesielt luksuriøse, men også behagelig myke og smidige. Uansett hvilket materiale viskosetepper kombineres med, har de alltid en behagelig følelse og gir deg følelsen av å gå på fløyel.

  Oppdag et bredt utvalg av elegante viskosetepper og øk komfortfaktoren. Enten det er i form av en løper eller et sengeteppe, vil du bli overrasket over hvordan den fløyelsaktige teksturen forvandler hjemmet ditt!