Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • moderne tepper>
 • tepper med kort luv
 • Tepper med kort luv

  1130 Produkter

  1130/1130 resultater

  Oppdag tepper med kort luv hos benuta

  Kortluvede tepper fra benuta er ikke bare praktiske, men kan med sin relativt glatte overflate også fremheve sofistikerte mønstre og design på en spesielt vakker måte. I motsetning til tepper med høy luv, hvor det er vanskelig å gjengi delikate mønstre på grunn av den lurvete luvstrukturen, har tepper med kort luv ingen begrensninger i så måte. Det er derfor de er så populære for å gjengi elegante motiver og design som kan brukes til å sette prikken over i-en i interiøret og fremheve din individuelle stil. De evige favorittene blant teppemønstrene er fortsatt striper og rutemønstre samt abstrakte geometriske mønstre som passer godt sammen med moderne møbler og møbler i retrostil. Disse interiørstilene kan også suppleres med tepper med kort luv i den trendy chevron-looken, som denne sesongen ikke bare pryder tepper, men også møbler, klær, tapeter og tilbehør.

  Vintage-tepper er fortsatt på moten. Det litt slitte utseendet og de klassiske ornamentmotivene gir et kjent inntrykk av å ha vært i bruk lenge. De passer godt til en rekke interiørstiler, for eksempel den avslappede boho-stilen eller den romantiske shabby chic-stilen, som i tillegg til vintageelementer i lyse farger hovedsakelig består av delikate blomstermotiver og klassiske trykkmønstre. En klassiker og allrounder blant de kortluvede teppene er sisalteppet, som er laget av naturfibre og er ekstremt robust og motstandsdyktig.

  Låt deg inspirere

  Ditt nye favorittplagg er kanskje bare et klikk unna. Bla gjennom vårt store utvalg av moderne tepper og la deg inspirere. Uansett hvilken stil du er på jakt etter, hos benuta finner du tepper med kjærlig design, inkludert:

  • Spennende

  • Spennende geomønstre

  • Vakre blikkfang i mange sterke farger

  • Dekorative naturmotiver

  • Klassiske og moderne vintage-modeller

  Kortluvede tepper vs. flattvevde tepper

  flatvevde tepper betegnelsen på tepper som kun består av selve tekstilvevstrukturen og som ikke har noen ekstra luv. Dette gir disse modellene en svært fast struktur og gjør dem svært motstandsdyktige. Flatvevde tepper er ofte laget av syntetiske fibre og ser rustikke ut med sitt sisalaktige utseende. Den høye motstandsdyktigheten og bearbeidingen av syntetiske fibre gjør dem til det perfekte utendørsteppet for hagen, balkongen eller terrassen. På grunn av mangelen på luv er både design og fargevalg for det meste enkle.

  Teppe med kort luv som visuell kobling

  Kortluvede tepper brukes også ofte som brücke . Dette er mindre teppeformater (ca. opptil 1 m lange), som gjør det mulig å "bygge bro" over mindre avstander. Disse brukes ofte i kortere korridorer, der lettstelte flatvevde tepper selvfølgelig er spesielt godt egnet. I større ganger er det vanlig å bruke teppeløpere i lengre eller lengre formater. På soverommet, derimot, er det bedre å bruke små tepper med høy luv som varmetepper på laminat- eller parkettgulv. Men til syvende og sist er kortluvede tepper sanne allroundere som kan brukes overalt.

  Kortluvede tepper i mange former og farger

  I vår nettbutikk finner du kortluvede tepper billig og i alle tenkelige farger og fasonger og til de forskjelligste formål. Noen ganger trenger du et kvadratisk teppe for å piffe opp mindre rom eller for å legge det under et kvadratisk salongbord. Hvis du fortsatt er på utkikk etter et trendy design til kjøkkenet, vil du ha glede av et lettstelt og robust kjøkkenteppe. Spesielt i soverom, korridorer eller til og med i stille lesehjørner gjør runde tepper en god figur og gir interiøret et snev av hygge. Men til syvende og sist er det opp til din egen smak å avgjøre om teppet skal være firkantet, rundt, slankt, diskret eller designet med iøynefallende motiver.

  Når det gjelder valg av farger, er det ingen grenser med benuta! Lek med ulike fargenyanser og skap en hyggelig atmosfære akkurat slik du vil ha den. Et kortluvet teppe i grått passer for eksempel godt til den populære Scandi-stilen, men også til den trendy industrilooken. God fornøyelse med surfing, shopping og styling!

  Lyse nyanser: kortluvede tepper i beige, grått og mye mer


  Noen av våre bestselgere er ekte allroundere og passer harmonisk inn i enhver interiørstil. Vi snakker om beige kortluvede tepper, men du kan også enkelt kombinere grå eller hvite modeller på en stilig måte. Gå på oppdagelsesferd på nettet og finn kortluvede tepper i beige, grått, hvitt og kremfarget med relieff- og vaffelstruktur eller diskrete linjer og trykk.

  Stilfulle tepper med kort luv til stuen


  Det praktiske med kortluvede gulvtepper er at de er enkle å ta vare på: Du kan raskt støvsuge opp smuler, oppdage flekker med en gang og behandle dem med et tepperensemiddel. Dette er grunnen til at tepper med kort luv er perfekte for stuen. Det beste er å velge en modell i ull eller bomull, slik at du får et teppe med kort luv som er behagelig å gå på til tross for den korte veven. Hvis du vil ha en lunere følelse, anbefaler vi en fluffy shaggy-modell.