Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.
 • Home>
 • teppe turkis
 • Teppe turkis

  74 Produkter

  74/74 resultater

  Teppe turkis: friskt og stilig tilbehør til gulvet

  Türkise-tepper bringer en behagelig friskhet og lysstyrke til hjemmet ditt. Akkurat som med et grønt teppe har det grønne innholdet en naturlig, oppkvikkende effekt. Når det gjelder et teppe i turkis suppleres dette med en blå tone, noe som skaper en mangefasettert blågrønn fargetone som sørger for en sommerlig stil i hjemmet ditt når som helst på året.

  Takket være de ulike fargenyansene beriker turkise tepper ethvert interiør med ulike nyanser. En spesielt populær variant er petrol. Petrol-tepper hører til de mørkere variantene av turkise tepper – fargetonen er veldig intens og dristig og gir dermed samme inntrykk som blå tepper en viss eleganse.

  Kombinere tepper i türkis i et rom

  For at et türkisfarget teppe og petrolfarget teppe skal komme til sin fulle rett, er det best å kombinere dem med boligtilbehør i ensfarger. En spesielt harmonisk atmosfære med maritimt preg skapes når du kombinerer fargen hvit med et teppe i turkis. Men også pastellfarger i gult og rosa egner seg godt. Andre lyse farger kan også gjøre en god figur ved siden av turkise tepper. Det gjelder imidlertid å være sparsom med aksentene! For mye turkis eller petrol ser fort kaldt og ubehagelig ut.

  Når det er riktig iscenesatt, er et turkis teppe som ligner på tepper i landlig stil en sann skatt i hjemmet og vil gi deg mye glede.

  Türkise tepper i enormt utvalg

  Du kan velge mellom et usedvanlig stort utvalg av turkise tepper eller petrolfargede tepper. Ettersom fargen turkis ikke er helt klart definert og beskriver en nyanse mellom grønt og blått, ofte omtalt som blågrønn eller grønnblå, finnes det et bredt spekter av fargenyanser som naturligvis også gjenspeiles i benutatepper. Fra petrolfargede utetepper til cyanfargede sisaltepper og pastellfargede turkise stuetepper - det er nesten ingen grenser for valg av form, materiale og produksjonsmetode for ditt turkise teppe.Ta en titt på vårt store utvalg av fargerike tepper på nettet nå, og velg ditt nye favorittteppe i turkis eller en annen vakker farge.

  Oppdag mangfoldet

  Bla gjennom vårt enorme utvalg av fargerike tepper på nettet nå, og velg ditt nye favorittteppe i turkis eller en annen vakker farge. Våre turkise tepper er tilgjengelige i:

  • Klassisk vintage-look

  • Romantiske blomstermønster

  • Søte barnemønstre

  • Moderne stiler

  • og mye mer!

  Turkisgrå tepper for ethvert oppholdsrom

  En fargerik stil uten at det blir for mye? Med turkisgrå tepper er det enkelt og greit å få til! Disse moderne teppene gjør ethvert oppholdsrom til et blikkfang og skaper en stilig og koselig atmosfære. Vi synes også at fargekombinasjonen av turkis og grått er vakker, og derfor finner du mange flotte design her - fra F for blomster til G for geometrisk til V for vintage. Bla på nettet nå og finn ditt nye turkise og grå teppe!

  Kjøp Türkise tepper på nett

  Hvis du ønsker å kjøpe tepper billig på nett så er benuta det rette stedet for deg. Her finner du nesten helt sikkert den riktige modellen for ditt Türkise teppe. Hos benuta står kvaliteten i forgrunnen, i tillegg til design og uslåelige priser. Vi legger stor vekt på at våre moderne tepper er like robuste og holder like lenge som for eksempel et håndvevd persisk teppe.