Hopp til hovedinnhold
Gratis frakt: for tiden ca.

Våre merkevarer hyller mangfoldet

Design et hjem med personlighet

Du er allsidig, og det elsker vi! Derfor er de nye varemerkene våre like forskjellige som du er - og de har ett felles mål: at du skal finne et teppe som passer dine behov. Vi skal fortelle deg hvorfor vi har skapt varemerkene våre og hva som gjør dem spesielle.

Innhold

» Våre varemerker - Dette er deg

» Pure - I harmoni med naturen

» Nest - For et fargerikt familieliv

» Pop - Alltid i trend

» Finest - Eksklusiv teppekunst

» Lytte - Lek og moro på barnerommet

» Tepper og tilbehør for enhver livsstil

Våre varemerker - Dette er deg

Da vi grunnla benuta i 2008, hadde vi en misjon: Vi gjør boarealet til et hjem - for alle livsstiler og livsstiler. Vi verdsetter mangfold, empatisk og tolerant samarbeid og din mening.

Du har inspirert oss. Vi skapte benuta-merkene slik at du kan finne et teppe som virkelig passer deg - i alle faser av livet.

Hvis du flytter inn i ditt første hjem, har benuta Pop de trendy stilene du trenger for å uttrykke deg kreativt. benuta Pure følger deg når du har funnet deg selv og er i harmoni med deg selv og omgivelsene. Hvis du har familie eller firbente venner i huset, er benuta Nest der for deg med sine lettstelte produkter. Lytte støtter barna dine fra de er små med fantasifulle motiver og barnevennlig design. benuta Finest gir deg et snev av luksus når det er tid for drømmeinteriøret.

Det er viktig for oss at du ikke trenger å lete lenge etter et teppe du liker. Våre varemerker guider deg lettere til de designene som passer deg og din livsstil - uansett hvor ofte du endrer den. Skreddersy hjemmet ditt og vis hvem du er.

Pop

Alltid trendy


Express yourself! Du har mange fasetter, og det elsker vi. Din individuelle personlighet gjenspeiles også i møblene dine - slik at alle kan se hvem du er og hva som gjør deg spesiell. benuta Pop er for ekte interiørelskere som liker å få hjemmet til å skinne med trendy tepper og tilbehør.

Dette er benuta Pop:

  • Kreative stiler - fargerike, allsidige og individuelle

  • Noe for ethvert budsjett

  • Alltid oppdatert

Leter du etter ideer til en interiøroppdatering? Ta en titt på benuta Instashop og la deg inspirere av fellesskapet. Nyhetsbrevet gir ikke bare eksklusive rabatter - det holder deg også oppdatert. Du kan melde deg på her.

Pure

I harmoni med naturen


Oppfatter du omgivelsene dine bevisst og ser fremover? Benuta Pures verden dreier seg om naturlig livsstil, mindfulness og åpenhet. Med tepper og tilbehør fra dette merket kan du skape et sted der du setter pris på og finner indre balanse.

Det er benuta Pure:

  • Naturlige kolleksjoner laget av jute, sisal, ull & co.

  • Miljøvennlige materialer (f.eks. resirkulerte syntetiske fibre, ufarget ull)

  • Design av høy kvalitet som du vil ha glede av i lang tid

Vi er opptatt av rettferdige og miljøbevisste arbeids- og produksjonsforhold og er et aktivt medlem av Care & Fair. Les mer om våre merker og sertifikater her.

Nest

For et fargerikt familieliv

Tepper og tilbehør til hjemmet fra benuta Nest ser ikke bare bra ut - de er også forberedt for et fargerikt og allsidig liv. Kolleksjonene fra dette merket er enkle å rengjøre og oppbevare. Slik at du kan nyte familietiden uten bekymringer og skape et hjem som alle elsker.

Dette er benuta Nest:

  • Praktisk og lett å rengjøre

  • Moderne, koselig og stilig design

  • Robust - for store og små, tobente og firbente venner

Våre vaskbare kolleksjoner og smussavvisende innendørs- og utendørstepper er spesielt enkle å rengjøre. Hvis du liker det naturlige utseendet, hvorfor ikke prøve sisal?

Finest

Eksklusiv teppekunst


Hjemmet ditt bærer din personlige signatur og består av mange smykker som du selv har valgt ut. Et utvalgt teppe er en viktig del av dette kunstverket og avrunder din individuelle stil.

Dette er benuta Finest:

  • Egen design som du bare finner hos oss

  • Luksuriøse materialer i førsteklasses kvalitet

  • Håndlaget teppekunst for kjennere

Enten det er et eklektisk statement-look eller elegant letthet - tepper fra dette merket yter rettferdighet til interiør av høy kvalitet og spesielle boligkrav.

Lytte

Lek & moro i barnehagen


Når barn leker, befinner de seg som regel på gulvet. Med Lytte skaper du et trygt og støttende miljø der barnet kan utvikle seg fritt. La dem dykke ned i havets dyp, oppdage verdensrommet eller utforske jungelen.

Dette er Lytte:

  • Lettstelte tepper og vaskbare lekematter for barn

  • Fantasifulle motiver for mer kreativitet i leken

  • Trygt å boltre seg på gulvet

Tips: Kompletter barnets lille eventyrverden med matchende tilbehør fra vårt barnemerke, og legg et sklisikkert underlag under teppet for enda større sikkerhet.

Ditt benuta Style-team

Handle nå